MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Goldmythman

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Rectuz, 16 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Goldmythman
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5 godzin z przerwami.
    Ile masz lat: Urodziłem się 2000 roku 27 stycznia. Mam obecnie 15 lat.
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Survivalu, ale nieraz zaglądam też na Creative.
    Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram od wersji 1.4.7
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram nie cały miesiąc, serwer ten znalazłem drugiego dnia wakacji i bardzo mi się spodobał, gdyż wyróżnia się miłą atmosferą i pomocną dłonią wielu graczy.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Na moim dwu slotowym serwerze pełnię funkcję administratora. Serwer ten służy mi przeważnie do testowania pluginów spigota, czasem bukkita.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik aktualnie ma jedną komendę do dyspozycji jest to komenda: /kick [nick] [powód], która wyrzuca gracza, gdy zachowuje się niewłaściwie.
    Dlaczego Ty: Bardzo lubię pomagać innym. Moim zdaniem jestem ogarniętą osobą. Jestem samodzielny i potrafię sam podejmować decyzję nawet w trudnych sytuacjach. Mam doświadczenie administracyjne w tej grze. Nigdy na serwerze CraftApple nie dostałem bana, ani kicka. Gdy tylko mogę lub zauważę kogoś w potrzebie staram się mu pomóc. Uczestniczę w życiu serwera. Nie jestem wulgarny, zawsze próbuję się pilnować. Znam regulamin. W miarę dobrze opanowałem ortografię, jednak mam czasem problem z wstawieniem znaku interpunkcyjnego. Wiem też, że pomocnik jest dodatkowym obowiązkiem, a nie przywilejem. Często, prawie cały czas pilnuję i czytam czat, mimo, że nie raz na nim nie uczestniczę. Potrafię żyć w zgodzie z innymi graczami, jednak mam malutką wadę, gdy ktoś mnie atakuję zaczynam się bronić, jednak nie używam wtedy wulgaryzmu, bo wiem jaka za to jest kara. Jednak obok tego wszystkiego jestem też wesołym człowiekiem i potrafię przeprosić lub ustąpić drugiemu. Wiem też, że członek ekipy powinien najpierw dać ostrzeżenie, a potem, gdy gracz ciągle robi swoje, ukarać. Myślę, że w swojej naturze jestem człowiekiem w miarę porządnym, żeby objąć ten obowiązek.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem piętnastolatkiem, a zarazem wielkim fanem Billa Gatesa. Mój ulubiony przedmiot to informatyka, jestem również informatykiem szkolnym, i w przyszłości chcę objąć ten zawód. W wolnym czasie z czystej zabawy przerabiam różne zdjęcia i bawię się w programie Gimp. Bardzo chcę się nauczyć programowania, więc z tego powodu postanowiłem w wolnych chwilach ćwiczyć proste tricki w HTML’u. Inspiruje mnie też gra Minecraft z którą ten serwer jest związany. Odkąd znalazłem go spędzam na nim sporo czasu. Spodobał mi się też plugin tego serwera, który wyróżnia go od innych, a mianowicie **** (nie wiem, czy można podawać takie informacje, więc dlatego są tam gwiazdki, a w regulaminie nic o tym nie ma.). Dodam też, że nie raz za darmo udzielam korepetycji innym kolegom z matematyki… To cały ja.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wszystkie konie i osły oraz zwierzęta które można ujeżdżać są czasami bardzo wolne. Serwer nieraz wyrzuca graczy. Widzę latające bloki dźwiękowe w powietrzu. Zauważyłem, że blokada „/p deny [nick]” na serwerze Creative działa na dzień lub dwa, potem znika. Tak jak z blokadą deny na Creative jest też z dodaniem na działkę, trzeba po dniu lub dwóch znów dodać gracza, lub nie ma takiej możliwości i trzeba usunąć działkę, potem znowu ją zająć i ponownie dodać.
    Wymień kilku członków ekipy: ||Mod|| ThreeEyedMaster, ||Mod|| Marcinek7, ||Mod|| Sune1984, ||Pomocnik|| iguspospolitus, ||Pomocnik|| _Zielony_, ||Pomocnik|| Puma_Poland, ||Pomocnik|| Yumi, ||Pomocnik|| stolenlegacy, ||Pomocnik|| shoga. W zawieszeniu: ||Mod|| Blavck.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik to ranga dyspozycyjna, powinna być posłuszna dla moderatora i vice administratora. Pomocnik jest też synonimem gracza pilnującego czatu, musi pomagać w jego ogarnianiu dla moderatorów. Jest to osoba, która powinna zgłaszać wszystkie bugi i lagi serwera. Pomocnik na obowiązek stale uczestniczyć w życiu serwera oraz musi, również odpowiadać na pytania graczy i wyjaśniać im co robi lub co się stanie, gdy gracz użyje danej komendy.
    "Dziękuję za wszystkie komentarze, te popierające mnie, jak i te przeciwne. Dziękuję w ogolę, że mieliście chęci przeczytać i ocenić moje podanie, oraz mnie."
    [hr]
    A jako dodatek dodaję też zdjęcie mojego skina, gdyż nie mam Minecraft'a Premium, a byłbym jedyną osobą w ekipie bez zdjęcia. Sprawdziłem inne zdjęcia profilowe i tak jak innych moje też ma 29x29 pixeli. [​IMG]

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

No więc tak moja metoda a więc +

+Doświadczenie gry w minecraft

+Doświadczenie w pluginach itp.

+Na reszcie ROZPISANE punkty Dlaczego Ty i Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach

+Estetycznie napisane podanie

+Ortografia oraz interpunkcja OK

Teraz - :

-Grasz na CA dokładnie 14 dni czyli 2 tygodnie to BARDZO mało

- "Bardzo lubię pomagać innym" w pkt "Dlaczego Ty" mnie WNERWIA błagam ludzie nie piszcie tego bo to już po woli razi w oczy

-Według mnie gracz nie za bardzo ogarnięty czemu ? bo napisał mi "czy mnie lubisz ?" to trochę śmierdzi zachowaniem 8,9 latka ...

No to tyle a więc mój werdykt to TAK !

Dodam ze to tylko moje zdanie więc proszę się ze mną nie wykłócać z góry dziękuję​

3. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem neutral. Grasz na serwerze bardzo mało, nie udzielasz się zbytnio na forum i nie widzę jak pomagasz. Często zdarza Ci się popełniać błędy ortograficzne, tutaj nie zauważyłem ani jednego błędu, ale wiadomo, błędne słowo podkreśla się na czerwono, natomiast na serwerze robisz błędy w bardzo prostych słowach. Poza tym podanie bardzo ładne.

4. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na tak.
    Na serwerze jak i forum się udziela,
    Zachowanie na serwerze dobre,
    Podanie ładne,
    Wiek odpowiedni.
    Życzę powodzenia :)

5. Domin24

Domin24 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na TAK!
    -Gracz uczestniczy w życiu serwera
    -Widzę jak pomaga...
    -Dostrzega nie tylko swoje pozytywne strony, napisał też o wadzie
    -Podanie estetyczne rozpisane
    -Często zachowujesz się jak pomocnik
    -Ortografia pięknie opanowana, wszystkim nie raz zdarzy się zrobić błąd.
    -Widzę, że masz sporo wątków jak na nową osobę.
    Na TAK!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę