1.Nick z gry: __GaNgStAr__ 2.Data otrzymania bana: 16-06-2015 20:16 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Obraza Moderatora. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Po dłuższym zastanowieniu się, zrozumiałem co naprawdę zrobiłem. Obiecuję, że to się więcej nie powtórzy. Chcę abyście, dali mi drugą szansę, bo każdy człowiek, nawet bardzo zły na nią zasługuje. To co zrobiłem nie było miłe dla obrażanej prze ze mnie osoby, dlatego chcę ją ponownie tu przeprosić. Chcę także was wszystkich przeprosić za moje zachowanie. Nie byłem wobec was fair. Moje zachowanie jak i słowa uraziły każdego, więc Przepraszam. Pozdrawiam GaNgStAr.
Jak tak dalej pójdzie to będzie tak jak z ChiefChirpa... Co do UB, skoro i tak zakłada konta i gra to czemu ma nie dostać UB...
Qjut to jest ostatnie podanie o ub jak nie przejdzie dam se spokój, nie mam zamiaru spamić jak ChiefChirpa
Patryk, wypierd**aj z tego forum, tu nie ma miejsca dla plebsu i trolli. Zdanie na temat UB dla gangstara wyrazila wioletta w ostatnim watku, wiec nie ma sensu pisanie kolejnych.
Ja też jestem za UB, dajmy mu szansę. Widać, że zależy mu na tym serwie i napewno nie powtórzy tego co zrobił
Uważam, iż warto dać Ci ostatnią szansę Lecz musisz naprawdę poprawić swoje zachowanie, ponieważ na 100 % później nie dostaniesz ub :/ Ale z chęcią ujrzę Cię na serwerze, więc jestem za
Jestem za UB! Potrafisz przeprosić to jest ważne. Mam dla Ciebie propozycję napisz na PW do moderatora, którego obraziłeś oficjalne przeprosiny. Na pewno sprawa się wyprostuje .
Niestety UNBAN jest już długo niedostępny do kupna :-/ ... Tego pomysłu nie będzie można zrealizować...