Cześć, mam taką propozycję by dodać plugin do czysczenia/włączania/wyłączania cheatu ponieważ gdy gracz reklamuje serwer to użytkownicy craftapple z ciekawości wchodzą na niego jednym słowem CraftApple przez to traci graczy. Podam przykład; dany gracz reklamuje serwer gdy Pomocnik to zauważy wpisuje /chat clear a potem daje kicka w przypadku Moda bana. Proponuję, żeby wszystkie rangi od Pomocnika w górę mieli dostęp do /chat clear. A administracja również by posiadała tą komende lecz i /chat off i /chat on. Pozdrawiam
Zastanów się nad swoim postem oraz wypowiedzią. Dajmy na to przykład: będzie pomocnik np. lat 12 (oczywiście wiek to tylko liczba) zrobi coś co jest po za regulaminem. Powiedzmy ktoś coś mu ukradnie ten pomocnik zacznie go kickać i wyzywać następnie dzięki Tobie usunie cały czat i nikt nic nie będzie widział a ni słyszał o zaistniałej sytuacji! Uważam, iż pomysł jest zbędny! CraftApple jest na tyle rozwiniętym serwerem, że jeśli odejdzie jedna osoba nie robi to większej różnicy a i tak jeśli reklamują to nikt nie zwraca na to uwagi Co do czyszczenia czatu dostęp do tego, podajże ma Vice Administracja oraz Wyższa Administracja! NIE i tyle dziękuję dowiedzenia
Pomysł jest w miarę dobry, ale nie jestem pewny co do tego pluginu... A co do tego przykładu, który podał Puma_Poland jest w miarę dobrym przykładem, ale chciałbym dodać, że po takim czyszczeniu administracja i tak by mogła zobaczyć co się działo w logach serwera. Jestem neutralnego zdania. Pozdrawiam!
Jestem takiego zdania jak Domin24, plugin jest dobry, ale gdyby był zamontowany tylko administracja mogłaby mieć dostęp do logów zresetowanego czatu. Chociaż zawsze myśli się tak, że pomocnik jest ogarniętą i niezawistną osobą... Jestem na NEUTRAL!
Puma chat clear nie przeszkadza w przeglądaniu logów jak sie użyję tą komende. [hr] I chat clear nie usuwa logów [hr] Zależy jak dany plugin jest ustawiony [hr] Puma chat clear nie przeszkadza w przeglądaniu logów jak sie użyję tą komende.
Zastanów się jak wygląda przeglądanie logów? Człowieku przy tak dużym tłoku ludzi i wiecznym spamie... powodzenia w szperaniu logów -.- zastanów się jak to wygląda przeglądanie nawet najbliższy 2 godzin może sprawiać Infiemu kłopot Do zamknięcia!
Myślę, że to zbędne. Dlaczego? Bo są dwie grupy graczy. Ta pierwsza grupa dobrze się tutaj bawi i olewa reklamy innych serwerów. Za to druga grupa, to wędrowniczki którzy co chwilę zmieniają serwery, po prostu są tu przejazdem. Więc Zbyszku czy ma jakiś sens kombinacja z tym pluginem? Chyba nie.