Wiadomo chyba na czym to polega... Zaczne: Mój nick który mam teraz na forum to błąd. Zamiast Enzo007 jako nick wpisałem jako tytuł użytkownika i odwrotnie. A Enzo007 wziął się z gry typu RPG, Gothica 3. pl.gothic.wikia.com/wiki/Enzo Teraz wy.
Shoga wzięło się od shogun Dawno temu pierw mój wujek trenował akrobatykę później ja obaj mamy (wujek aktualnie miał) kity z włosów jak mieli shoguni (inaczej samuraj) w Japonii Ja trenuje nadali nadal mnie tak wołają. Samo shoga wzięło się stąd że nikomu nie chciało się mówić całej ksywki Pozdrawiam Kewin "shoga" P.S. zdjęcie jest sprzed tygodnia. Aktualnie mam wygolone boki i długi środek
Emm... Zamiast Ms powinno być Mr. Ale konto robiłem jak miałem 8,9 lat + na szybko. + popełniłem literówkę. Ale obecnie nie wyobrażam sobie mojego nicku bez Ms.
Witajcie mój nick wymyśliłem połączyłem Master/Mistrz z Gamer/Gier i jeszcze z MLG wybrałem X i powstało X_Mastergamer_X Pozdrawiam Marcin_Gier
Interesuję się Kulturą Azjatycką a moich znajomych w jakiś sposób to śmieszy... Często jakoś dziwnie odmieniali moje imię dodając jakieś litery i śmiejąc się "To twoje nowe imię Azjatko". Było Werjon , Weszon , Wejikun , Wejon , Jumon (które najbardziej zapadło wszystkim w pamięć) i wiele innych bzdur. Pewnego dnia , kiedy po raz pierwszy miałam zagrać w MC zastanawiałam się nad nickiem , mój kolega wpadł na pomysł żebym dała "Jumon" lecz nie bardzo spodobało mi się to więc pozmieniałam parę literek , poszperałam w internecie i wypadło na Yumi Zastanawiałam się również nad Yuriko , Yuko , Yoshiko czy Yayoi jednak zostałam przy Yumi i był to dobry wybór ^^
Zrobiłem se taki nick bo kupiłem se na niego svipa wtedy ta usługa była za sms ale bo ok. 5miesiącach jak weszłem pewnego popołudni i svipa nie miałem. I do dziś został mi ten nick
Mój nick (moartpl) wziął się od pewnego strasznego stworzenia jakim był Moar Krabs http://youtubepoop.wikia.com/wiki/Moar_Krabs Moar Krabs to tak naprawdę Pan Krab z spongeboba. Został wzięty z pewnego ujęcia gdzie miał właśnie nietypową ową twarz i pozycje a w internetach został nazwany Moar'em Krabs'em. Jakimś cudem byłem tym czymś zaciekawiony i WSZĘDZIE nazywałem się moar, no prawie wszędzie ponieważ już w części stron,gier był taki nick więc postanowiłem stworzyć swój oryginalny nick i wyszło mi jakoś moart a że robię prawie wszędzie multikonta to do nicku w tych multikontach po dodawałem "pl" i z czasem nawet jak nie było więcej niż jednego konta i tak dodawałem te "pl" jak tu na tym forum.
fajny temat Ogarnięty,kimkolwiek jesteśaż łezka poleciała, mój nick jest głupawy ale ciężko go zmienić bo historyczny,z czasów kiedy raczkował jeszcze internet i łączyło sie za pomocą modemów w sprzętach klasy 486,a wziął się (tu trzeba pominąć kilka rozdziałów o 386,286 ,amidze 500,600 1200,commodore c64,zx spectrum ,timexach,elwro i innych sprzętach z którymi zapamiętale walczyłem),nick wziął się z zabawy z najstarszym komputerem jaki pamiętam i pierwszym jakim miałem do czynienia nie w szkole czy instytucji ale moim własnym na biurku czyli commodore vc-20,próbowałem wtedy pisać jakieś tekstowe gry w basic (grafiki w tych czasach raczej nie było)i w tych grach trzeba było wpisać nazwę gracza,pierwsze było mariom ale coś pokiełbasiłem i gra nie chciała tej nazwy przyjąć,albo coś się wykrzaczało,potem mariom1,mariom2 itp itd,ostatecznie gra chodziła nie licząc kilku ścieżek prowadzących donikąd ,fajne czasy ,chociaż dziś żaden już ze mnie informatyk
Mój nick wziął się (jak nietrudno się domyślić) od... imienia! Wymysliłem go na poczekaniu kupując premkę do MC kilka lat temu,
Mój nick za to wziął się od mojego imienia i tego że kiedyś grałem w C-S'a Na imię mam Juliusz więc pierwsza osoba jaka przychodzi na myśl to Juliusz Cezar, a po angielsku pisze się to Caesar, ale w nicku chciałem zawrzeć cząstkę C-S, tak powstało C-Saar (dla tych co ang. nie ogarniają czyt. Si-Zaar), ale w wielu grach nie można używać znaków specjalnych, więc wyrzuciłem "-" i tak powstało CSaar
Eeeee.... Lubię Barszcz? No i Barszcz to moje przezwisko a kiedyś każde nazwisko kończyło się na -anka lub -ówna więc korzystając z tego że mam na imię Anka zostałam Barszczanką.
;3 Długa historia 2010 Wigilia. Otrzymałem teleskop firmy Astar :3 Zacząłem grać w pewną gierkę i nie miałem pomysłu na nick więc wymyśliłem Astar xd