Witam! Otóż zauważyłem, że często na czacie globalnym ludzie piszą, że ktoś ich oszukał więc mam propozycje a wygląda ona tak: Chciałbym aby na serwer w szczególności survival dodano plugin pozwalający na wymianę itemów między graczami. Wygląda on tak jak na załączonych zdjęciach, oczywiście jeżeli będziecie chcieli mogę podać linki do strony z nim Pozdrawiam i miłego dnia
RE: Plugin na wymiany Najwyżej można zbudować na spawn pokoik wymian, to znaczy dwóch graczy wchodzi do pokoiku który jest przedzielony na dwie części. na końcu jest płytka jeśli się na nią stanie to drzwi za nami się zamykają więc nikt nam nic nie ukradnie.
RE: Plugin na wymiany Nw te pokoiki wymian to też takie sednie bo może grę wyłączyć ale jak tam chcecie ja zostałem juz na innych serwerach nieraz oszukany w pokoikach ale wybór nie zależy ode mnie [hr] Three niby tak ale wiesz kwintesencja się kończy gdy np zostajesz oszukany a wymieniasz się koxami czy coś w tym stylu a chciałbym jeszcze dodać, że na serwerze .... takie coś było i słyszałem, że na .... ale tego nie jestem pewien