MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] stolenlegacy

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Yumi, 20 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1. Nick w grze: Yumi
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: stolenlegacy
    3. Serwer: Wszystkie serwery
    4. Przybliżona data: -
    5. Dowody:
    W ostatnim czasie stolenlegacy złożyła skargę na Protectiona z prośbą o degradację , dziś ja zrobię to samo lecz w jej stronę.

Zachowanie Martyny nie jest odpowiednie na tą posadę. Mogę stwierdzić iż znosiłam jej zachowanie jak i działania lecz do czasu. Można zobaczyć że Martyna nie pomaga - nie licząc oczywiście czasu gdy ktoś z administracji jest online... - ale nie jest to tylko jedyny powód. Jej zachowanie nie jest odpowiednie do tej posady. Egoistyczne a nie raz wulgarne i niekulturalne (strata dla serwera). Doszły mnie też słuchy że Martyna rozsyła plotki na temat ekipy jak i graczy co po sprawdzeniu okazało się prawdą (strata dla serwera). Nie dość iż jest to łamanie regulaminu
    sprawia to innym przykrość a zachowanie takie nie jest tolerowane , zwłaszcza w ekipie. Nie wspomnę też o tym że jej współpraca w ekipie jest teoretycznie żadna. Współpracuje i utrzymuje dobry kontakt tylko z osobami które lubi a resztą niejako pomiata lub czepia się na każdym kroku wywołując w ten sposób kłótnię (strata dla serwera).
    Powodów jest o wiele więcej ale żeby nie przynudzać tym pisaniem dam po prostu SS... Za nim to zrobię chcę tylko podkreślić iż na SS wszystkie nieodpowiednie zachowania Martyny nie są uchwycone gdyż nie zawsze zdążyłam je sfotografować czy też nie byłam wstanie tego zrobić po prostu lecz myślę że tyle dowodów wystarczy.

[​IMG][​IMG]
    [hr]
    Nie chcę się wypowiadać za innych lecz przez takie osoby przyjemności z gry jak i pomagania (w moim wypadku) nie ma. Osobiście starałam się to ignorować ale jak pisałam wyżej - znosiłam jej zachowanie lecz do czasu...

Reklama
  2. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja również poproszę Szanowną Administrację o degradację stolenlegacy. Jej zachowanie jest karygodne a już nie wspomnę o pomiataniu innymi. Nie jest to odpowiednia osoba na jej obecne stanowisko ani żadne inne.

3. Ocenzurowany

Ocenzurowany Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Eee tam nie dostanie degrada bo liże się do pewnego moderatora...

4. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak i do administracji, jak Yumi napisała: "Można zobaczyć że Martyna nie pomaga - nie licząc oczywiście czasu gdy ktoś z administracji jest online..."

5. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ciekawe jest też to że na prawie każdym z tych ss'ów był ktoś Administrator i nic nie zrobił...

6. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Fakt, nie pomaga. Była kiedyś jedyna z ekipy na sv i gracze się wyzywali, ktoś o coś pytał itd. Na pytania odpowiedziałem, ale już nie miałem jak ogarnąć dwójki dzieci. Napisałem wtedy stolen żeby patrzyła na czat bo się wyzywają, na co usłyszałem odpowiedź:
    - Chyba u ciebie! -_-
    Z jednej strony jest ok ponieważ prowadzi tą swoją wioskę, jednak pod względem sprawowania się w roli pomocnika jest dość kiepsko, głównie przez olewczy stosunek w stosunku do graczy i brak jakiejkolwiek reakcji na przekleństwa na czacie, ogólnie mając na cały czat wywalone chyba że wejdzie Nasza Szanowna Administracja wtedy bierze się do roboty...

7. iguspospolitus

iguspospolitus Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jej zachowanie nie świeci przykładem, ale też nie jest najgorszym na świecie. Jednak dużo o Martynie słyszałam. Byłam świadkiem jak pisała różne rzeczy... Niestety lub stety myślę, że powinna opuścić ekipę!

Reklama
  8. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    @Ogarnięty: ...z moich obserwacji wynika iż administracja rzadko upomina w grze a jak już to jest to zazwyczaj zlewane.

9. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Stolenlegacy najzwyczajniej nie radzi sobie jako pomocnik.

10. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nie będę się wypowiadał na temat stolen.
    Według mnie jest to osoba leniwa i tej rangi nie powinna otrzymać.

Powiem tylko tyle :)

11. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie lubię nikogo oczerniać ale ona czasem naprawdę przegina pomaga tylko osobom zaprzyjaźnionym lub z jej wioski. Myśl, że w pełni zasłużyła na degradację. Przypominają mi się również sytuacje w których kickowała 2 czy tam 3 graczy z powodem "bo tak", i czasem pisała wulgaryzmy na czacie globalnym.

12. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zachowuje się nagannie a sama kickuje za
    takie, jakby to ująć "pierdoły".
    W takim razie co to za
    sprawiedliwość. Dajmy przykład -
    Twój kolega pije alkohol za co na
    niego krzyczysz, po czym sam
    pijesz...
    Pozatym olewa czat i zajmuje się "stolenowem". Może prowadzić tą swoją wioskę ale jeżeli jedno wyklucza drugie, z czegoś trzeba zrezygnować.

Przydałaby się też jej wypowiedź aby wiedzieć z czym mamy do czynienia i czy nie zagalopowaliśmy się trochę oczerniając ją...

13. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Nie no po prostu brak słów...
    Te osoby na czacie (dla niezorientowanych), z którymi pisała stolen (poza tym, że nie ma się wg mnie do czego przyczepić) to były wiadomości pisane do osób, z którymi Nasza Pomocniczka gra i się przyjaźnie nie wam oceniać po tych kilku wiadomościach jaki ma stosunek do reszty graczy...

Poza tym gdzie się podziała twoja bezstronność? Jakoś jej teraz nie widzę...

Swoją drogą to już wałkowaliśmy ten temat to po co go na nowo ruszać?

A na sam koniec gratuluję ProtectionZ, świetnie napisanej (posklejanej z kilku) skargi i wstawienie jej za pośrednictwem Yumi na Forum... BRAWO!

14. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pewnie następny z jej wioski co jej broni -.- zasłużyła na degradacje, Jak wyjaśnisz jej kicki "bo tak" ??

15. Dyplomata

Dyplomata Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Powiem tak. Skarga jest śmieszna, a "dowody" są jeszcze śmieszniejsze. Jest czas na pomaganie graczom a jest też czas (zazwyczaj w nocy) na wygłupy. To co uchwyciłaś na tych swoich "dowodach" które o kant dupy można potłuc to jest wygłupianie się. Nie wszystkim można na raz pomóc, a stolenlegacy stara się na chacie pomagać kiedy tylko może. Może nie tak jak Wy, drodzy pomocnicy, którzy ścigają się kto pierwszy odpisze na chacie dziecku w potrzebie, ale pomaga. Poza tym mam wrażenie, że te wszystkie skargi, narzekanie i tak dalej są z tego powodu, że Prot sam spieprzył się ze swojej posady i jego "pachołki" próbują narobić koło tyłka stolen. Tyle.

16. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kruku, zamknij się już! Jesteś żałosny bronisz stolca, bo pewnie nie wiesz co ona zrobiła.. Yumi sama postanowiła złożyć skargę więc najlepiej dziecko wyjdź.. Przyszedł następny z jej wioski...

17. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Dyplomata... ona robi mniej niż ja gdy byłem pomocnikiem :D

18. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nazilord ona robi mniej niż ty będąc graczem -.-

19. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    @Kruku: Pomocnik to pomocnik , powinien zachowywać się kulturalnie itp. w stosunku do każdego , zwłaszcza na czacie globalnym by dawać dobry przykład innym.
    I tak , temat był już wałkowany lecz w tedy nie było dowodów a teraz są.

A na sam koniec gratuluję Stolenlegacy za pomysłowość na teksty do wybronienia się (co jej nie wychodzi) i wstawianie ich za pośrednictwem swojej paczki na forum... BRAWO!

20. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kruku, mijasz się z prawdą. Są jasne dowody na to że stolenlegacy się wulgarnie zachowuje jako pomocnik i daje graczom zły przykład. Osobiście nic do niej nie mam i jestem do niej pozytywnie nastawiony, lecz z grubsza zaczyna przesadzać. Nie syp soli na świeżą ranę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę