Dokładny nick w grze:Mat1337 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jak mam wolny czas to od 4 do 6 godzin dziennie w roku szkolnym od 1 do 2 godzin Ile masz lat:12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serwerze survival i czasami na creative i seablock Jak długo grasz w Minecraft:3 lata gram w minecraft Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:5 dni gram na tym serwerze Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie miałem i nie zamierzam mieć Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak u mojego kumpla miałem admina i na innych serwerach miałem helpera i czasami moderatora Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je)omocnik ma jedną komendę /kick Dlaczego Ty:Bo uważam że przyda się pomoc na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Mateusz.Jestem przyjacielski i zawsze pomagam w potrzebie. Uważam że każdy zasługuje na drugą szansę. Lubię czytać książki i grać w piłkę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze.: -Bicie przez szkło. -Przechodzenie koniem przez ściany i drzwi Wymień kilku członków ekipy: Admin:Wioletta Viceadministrator:MrAstar mod:Marcinek7 pomocnik:stolenglacy Jakie obowiązki ma Pomocnik:Jak sama nazwa mówi Pomocnik ma na zadaniu pomagać.Tłumaczyć komendy graczom.
Jestem na NIE. Powody: Interpunkcja... Grasz na serwerze trochę krótko. Pograj minimum miesiąc, zapoznaj się z serwerem i napisz podanie ponownie. Miałeś opisać siebie w kilku DŁUGICH zdaniach. Ekipa to tylko Moderatorzy i Pomocnicy. Pomocnik ma więcej obowiązków niż tylko pomaganie.
Głównie jestem tego samego zdania co mój przedmówca Ogarnięty. Jestem jednak neutralny EDIT: Chodź tak naprawdę jestem na NIE z powodu zbyt krótkiego stażu. Tak czy siak powodzenia