Dokładny nick w grze:KaczKra Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Moge od 6 do 7 godzin Ile masz lat:Mam prawie 17 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Najwieciej czasu spedzam na survivalu. Jak długo grasz w Minecraft:W minecrafta od 3 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na serwerze gram 1 rok. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Tak dostalem kicka i mute. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak bylem moderatorem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty:Zawsze chętnie pomagam, nowym jak i starszym graczom serwera, co z pewnością zauważył każdy, obecny w mojej obecności na serwerze. Nie daje się prowokacją ani tak zwanym "trollom".Jestem sprawiedliwy, stanowczy oraz konsekwentny. Chętnie mogę wytłumaczyć także nowym graczom niewiadome dla nich rzeczy takie jak: Jak utworzyć działkę Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Jakub.Interesuję się sportem i grami komputerowymi albo konsolowymi.Wolnym czasie gram z kolegami w nogę albo gry na konsoli i słucham muzyki. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:- Latające bloki dzwiękowe - Bicie przez szkło - Płynięcie łódką = kick za fly. - Przechodzenie koniem przez drzwi i ściany. - Brak zabezpieczenia na drzwi z wersij 1.8 - Gdy się stawia łódkę na wodzie to czasami znika. - Gdy się zbuguje drzwi dębowe a potem stanie się do nich tyłem na shifcie, to będzie dało się przez nie przejść. Wymień kilku członków ekipy: ||Pomocnik|| iguspospolitus ||Pomocnik|| Yumi ||Pomocnik|| LikeThatBoss ||Mod|| ThreeEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Jestem na nie. Na serwerze rok. I przez ten cały rok nie słyszałeś o forum tak? Liczba postów: 2 Dołączył: Jul 2015 Reputacja: 0 Zły prefix z tego co się orientuje +Edit "Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Tak dostalem kicka i mute." Obstawiam więc, że musisz być upierdliwy, to raz. A dwa, skoro dostałeś kicka i wyciszenie, poprawna odpowiedź brzmi: Nie
Vanity nie lubisz mnie a ja ciebie to cały serwer wie o kulturze to ty nic nie wiesz ty tylko umiesz nękac ludzi [hr] A pozatym jak bede pomocnikiem to sie zmienie
//EDIT Myliłem się. Niestety administracja serwera nie jest na odpowiednim poziomie, i mutuje za spytanie czy jest admin. well, well, well
Patrząc na punkt ,,Dlaczego Ty" odnoszę wrażenie, że już je gdzieś widziałem... Tekst zlewa się ze sobą, mimo iż widać podjęte chęci, aby uniknąć takiej sytuacji. Co do zachowania... ,,jak będę pomocnikiem to się zmienię" aha -_- Zmiana zachowania nie powinna zależeć od tego czy dostaniesz się czy też nie. Powinieneś JUŻ TERAZ się dobrze zachowywać Tak więc nie przedłużając jestem na NIE.
Podanie ProtectionZ: Link dla przypomnienia tego podania [klik] Podanie twoje: Tyle w temacie ... NIE
Podania na pomocnika. Każdy wyciska co się da żeby być na nie. Ktoś komu zapłacono pisze że jest na tak. ------------------------- Podania na Pomocnika TS pusto pusto pusto Nie wiem o co chodzi...
+ Dobry wiek + Długość grania w Minecrafta + Długość grania na serwerze - Podanie spisane od ProtectionZ - Jeśli dostałeś kicka i mute to już coś znaczy - Męcząca czcionka Nie, NIE i N I E