Dokładny nick w grze : mój nick w grze to : xXx_mcplayer_xXx Ile czasu możesz poświęcić serwerowi : że są wakacje , to od 4 do 5 godzin. Ile masz lat: Mam 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) : najwięcej spędzam , na serwerze survival i seablock Jak długo grasz w minecrafta : Gram jusz sporo , więc od 3 do 4 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl : około 4 miesiące . Czy miałeś/aś kiedyś tu bana : Nie nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem rolę pomocnika na upadłym jusz serwerze Czy znasz komędy pomocnika wymień je : znam jedną : kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty : Myślę że jestem dosyć ogarniętym osobą , lubię budować ,pomagać,ogarniać czat Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Mariusz i mam 15 lat. Skończyłem Podstawówkę . Mieszkam w katowice. Interesuję się budownictwem oraz nowinkami ze świata technologii. Moim ulubionym zespołem Weekend xddd. W wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi . Jestem osobą opanowaną i chętną do rozmów. Zawsze mówię to, co myślę. Czy znasz jakieś błędy bugi na serwerze : kopanie klocka parę razy .Wymień kilku członków ekipy: stolenlegacy, Yumi, iguspospolitus, Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: 1.odciążać wyższych administratorów z obowiązków, 2.pilnować porządku na Czacie, 3.pomagać graczom, gdy o coś proszą lub pytają, 4.szukać bugów na serwerze ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrowienia dla Administracji i Ekipy
Plusy: * nawet ładnie napisane * odpowiedni wiek * długo grasz już na serwerze co powinno zaplusować wiedzą * zdajesz się być miły i odpowiedzialny ("zdajesz" więc to nie musi oznaczać, że taki jesteś) * nie dostałeś bana Minusy: * ortografia (pisze się już) * jak na razie się nie spotkaliśmy na serwie ale może przyjdzie na to czas (nw czy pomagasz więc nie wypowiadam się w tej sprawie) * trochę mało napisane Moim zdaniem daje TAK chociaż nie jestem do końca pewna. Jeśli dowiem się więcej od inntch graczy wystawię dokładną ocenę. Powodzenia!!!
Dziękuję za rady już napewno bende pisał już Pomagam na msg Może się dziś spotkamy na craftapple.pl to pogadamy ok ???.
Jestem na Nie, ponieważ: -> Podanie napisane bardzo niestarannie, -> W zdaniach które napisałeś w Podaniu nie są rozbudowane (mogłeś więcej zastosować przymiotników, rzeczowników jak i czasowników) -> Nie widzę, abyś na czacie pomagał graczom,