Dokładny nick w grzeupaYumiego Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2 godziny Ile masz lat:19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Najwięcej czasu spędziam na Creative Jak długo grasz w Minecraft:Od 2 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Od 2 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Ne! NIGDY! Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie! NIE POPEŁNIŁEM INNEJ FUNKCJI NA INNYCH SERWERACH BO NIE BYŁEM!!! Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Jest tylko jedna komenda /kick Dlaczego Ty:Lubię pomagać innym! Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Kacper i mam 19 lat jak wiecie Lubie bardziej grać w Minecrafta niż w Grand Theft Auto! GTA TO NUDNA GRA-_-! Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie! NIE ZNAM! Wymień kilku członków ekipy:Administracja XInfiniterX i Wioletta ViceAdministracja xXSoniaXx i MrAstar Moderzy ThreeEyedMaster,Marcinek7 i Sune1984 Pomocnicy shoga, LikeThatBoss,stolenlegacy,Yumi, Puma_Poland,_Zielony_ i iguspospolitus. Jakie obowiązki ma Pomocnikomagać graczom,utrzymywać porządek na czacie i itp. Mam nadzieję że podanie jest pięknie napisane i 0_o was żeby został pomocnikiem! BARDZO WAS 0_o!
Pierwsze widzę taki nick. Ale generalnie podanie mało przejrzyste, nadużywanie capslocka, a "kilka długich zdań o sobie" to dla Ciebie jedno zdanie, w którym zawarłeś minimum treści.