Zabawa polega na tym aby opisać swojego zwierzaka domowego i najlepiej by było gdybyście dali jakieś fotki. Opisujemy według wzoru: Jakie to zwierzę? : Jak się wabi? : Ile ma lat? : Jaka rasa?: Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Co lubi robić?: Czego w szczególności nienawidzi?: [hr] Ja zacznę: Jakie to zwierzę?ies Jak się wabi?:Max Ile ma lat?:Ma 3 lata. Jaka rasa?: Mieszaniec. Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Umie aportować i bardzo wysoko skakać. Co lubi robić?: Najbardziej lubi chodzić po mieście na smyczy. Czego w szczególności nienawidzi?: W szczególności nienawidzi pływać. Teraz wy
Jakie to zwierzę?: Kot Jak się wabi?: Tofik Ile ma lat?: Ma 6 lat Jaka rasa?: Zwykła jak zwyczajny kotek Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Jak można do tego zaliczyć .. to dużo jeść Co lubi robić?: Siedzieć mi na kolanach Czego w szczególności nienawidzi?: Upału xd Pozdrawiam a fotke zamieszczę jak mi się będzie chciało
Jakie to zwierzę? : Kot :3 Jak się wabi? : Tofik Ile ma lat? : 4 wkrótce Jaka rasa?: Dachowiec Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Śpi Co lubi robić?: Spać i jeść :c Czego w szczególności nienawidzi?: Mnie :C
Jakie to zwierzę? : Jeż Jak się wabi? : Pako Ile ma lat? : 4 Jaka rasa?: Pigmejski Jeż Afrykański Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Umie spać cały dzień Co lubi robić?: Biegać Czego w szczególności nienawidzi?: Kota sąsiada :x
Ja opiszę cały mój zwierzyniec ^.^ Trochę ich jest xD Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabi? : Sisi Ile ma lat? : Cztery Jaka rasa? : ShihTzu Czy ma jakieś specjalne umiejętności? : Mimo swojego małego rozmiaru jest bardzo silna , potrafi bardzo wysoko skakać oraz bardzo szybko biegać. Podejmuje się najtrudniejszych zadań i nigdy się nie poddaje. Jeśli można zaliczyć to do specjalnych umiejętności to dodam też że w ciągu dziesięciu minut potrafi rozwalić trzy duże piszczące zabawki Co lubi robić? : Kocha biegać po ogrodzie. Gonić za kauczukiem i jak jej się chce aportować za piszczącą kaczką. Czego w szczególności nienawidzi? : Właściwie to niczego... Pies z anielską cierpliwością , pozwala sobie na wszystko. Ale jeśli już muszę wybrać to... głaskania po uszach i w okolicach. [hr] Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabi? : Czika Ile ma lat? : Trzy Jaka rasa? : ShihTzu Czy ma jakieś specjalne umiejętności? : Raczej nie. Co lubi robić? : Spać pod łóżkiem gdzie ma spokój i ciszę. Czego w szczególności nienawidzi? : Gdy ktoś ją za długo pieści. Ona lubi spokój i ciszę jak wspomniałam wyżej. [hr] Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabi? : Merry Ile ma lat? : Cztery miesiące Jaka rasa? : ShihTzu Czy ma jakieś specjalne umiejętności? : Tak. Potrafi bardzo szybko biegać , wysoko skakać i wyć o trzeciej w nocy do ściany... Co lubi robić? : Podkradać zabawki Sisi , ciągnąć ją za uszy i bawić się z dziećmi. Czego w szczególności nienawidzi? : Strzyżenia , kąpieli i jazdy samochodem. [hr] Jakie to zwierzę? : Kot Jak się wabi? : Zuza Ile ma lat? : Pięć Jaka rasa? : Dachowiec Czy ma jakieś specjalne umiejętności? : Świetnie poluje. Co lubi robić? : Polować - jak wyżej wspomniałam - oraz wygrzewać się na słońcu , a zimą przy kaloryferze. Czego w szczególności nienawidzi? : Wody i gdy ktoś próbuje ją podnieść. [hr] Jakie to zwierzę? : Chomik Jak się wabi? : Miku Ile ma lat? : Półtorej roku Jaka rasa? : Dżungar Czy ma jakieś specjalne umiejętności? : Nie. Co lubi robić? : Biegać po ogrodzie i wcinać trawkę Czego w szczególności nienawidzi? : Burzy , strasznie się boi piorunów... [hr] Jakie to zwierzę? : Chomik Jak się wabi? : Pipi Ile ma lat? : Dwa Jaka rasa? : Dżungar Czy ma jakieś specjalne umiejętności? : Potrafi się wspinać wysoko i piszczeć bardzo głośno. Co lubi robić? : Wspinać się po klatce oraz spać. Czego w szczególności nienawidzi? : Gdy ktoś ją bierze na ręce...
Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabi? : Fobos Ile ma lat? : niecały rok Jaka rasa?: Wilczór Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Darcie ryja od rana Co lubi robić?: Biegać i pływać Czego w szczególności nienawidzi?: być na smyczy Jakie to zwierzę? : pies Jak się wabi? : Raya Ile ma lat? : 2 Jaka rasa?: Pekińczyk Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: szerokokątny obiektyw w oczach (zez) Co lubi robić?: leżeć Czego w szczególności nienawidzi?: słuchać sie Jakie to zwierzę? : kot Jak się wabi? : Rudzia Ile ma lat? : 2 Jaka rasa?: kto ją tam wie Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: potrafi robić masaż (tylko troche pazurki wbija) Co lubi robić?: leżeć i spać oraz polowac na myszy Czego w szczególności nienawidzi?: mojego brata Jest aktualnie na polowaniu ale to poprostu rudy kot (nie spasiony) Jakie to zwierzę? : kot Jak się wabi? : Boniek Ile ma lat? : 2 Jaka rasa?: kto wie Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: bycie niewidzialnym Co lubi robić?: chodzić Czego w szczególności nienawidzi?: być w domu Jezeli ktoś oglądał "przygody kota filemona" to wie jak Bonifacy wygląda Mam jeszcze kilka małych kotków ale nie maja jeszcze nazw
Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabi? : Cytrynka ;3 Ile ma lat? :5 Jaka rasa?: Pudel Miniaturka Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Potrafi chodzić na dwóch łapach - jej rekord to 15 sekund Co lubi robić?:Leniuchować, biegać oraz bawić się swoją zabawką - zabawka była przeznaczona dla kota jednak kot ją nie lubił a pies ja pokochał xD. No i jeszcze lubi toczyć walki z moim kotem XD Czego w szczególności nienawidzi?: Jak jest coś głośnego za oknem np. kiedy tną trawe na podwórku itp. =================== Jakie to zwierzę? : Kot Jak się wabi? : Mruczka Ile ma lat? : 5 Jaka rasa?achowiec (bez rasowiec) Czy ma jakieś specjalne umiejętności?:Mistrz zabijania pająków i much Co lubi robić?: No jak co? Spać, spać, drzeć się no i jeść. Ale jest miłym kotem Jednak czasami jest wredny Czego w szczególności nienawidzi?: Jak pies chce się z nią bawić ;-;
1.Piesek <3 2.Bambosz ;PP 3.13 4.Jork 5.ochrona rodziny 6.biegać 7.Obcych[/color] [hr] PS płeć chłopak
Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabi? : Maja (Na cześć psa mojej babci który już nie żyje [*]) Ile ma lat? : 3,5 Jaka rasa?: Mieszaniec (kundel) Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Jest suczką i moja babcia i dziadek mają psa (mieszkam z dziadkami) i on to chłopak i jak się załatwia podnosi nogę do góry jak to samiec ale samice nie podnoszą nogi do góry gdy załatwiają swoje potrzeby ale moja Majka tak ;/ Co lubi robić?: Przytulać się to jest tak przytulny piesek że można go układać jak się chce nie warczy nic po prostu jest kochana <3 Czego w szczególności nienawidzi?: Gdy leży na plecach macica wpada jej do środka i ją to boli (Była sterylizowana i miała wycinaną przepuklinę bo była przywiązana do drzewa łańcuchami i siedziała jeden dzień w schronisku po czym ją wzięliśmy <3) Za duże zdj więc KLIK --------------------------------------------------------------- Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabi? : Gucio Ile ma lat? : Ooo jest stary ma około 15 lat (Na nasz 78 lat) Jaka rasa?: Pinczer Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Jeść twarde rzeczy mimo że ma jednego zęba Co lubi robić?: szczekać i spać Czego w szczególności nienawidzi?: Gdy ktoś go podnosi. Podnosić go mogą tylko wybrani czyli moja babcia i ja. Nie mam zdj ale to taki typowy stary pinczer tutaj macie z neta tak wygląda mniej więcej --------------------------------------------------------------- Jakie to zwierzę? : Kot Jak się wabi? : Tosia Ile ma lat? : Ok. 5/6 lat Jaka rasa?: Nie wiadomo ;/ Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Komunikacja z młodszymi kotami (przeważnie starsze koty nie lubią młodszych) często łapie mysz i daje do zjedzenia mojemu młodszemu kotkowi i podejrzewam że innym też Co lubi robić?: SPAĆ i się lenić no i polować Czego w szczególności nienawidzi?: Siedzieć w domu Tu też nie mam zdj ale w google znów znalazłem zdj mojej Tosi wygląda niemal identycznie --------------------------------------------------------------- Jakie to zwierzę? : Kot Jak się wabi? : W sumie to nie wiadomo ale najczęściej nazywamy go Tajger i ADHD Ile ma lat? : ok. miesiąca Jaka rasa?: Mieszaniec dachowca z czymś tam Czy ma jakieś specjalne umiejętności?: Ma ADHD po po prostu zachowuje się jakby je miał biega za moim psem nie daje się złapać i wgl jakiś szurnięty xD Co lubi robić?: Bawić się z moim psem (m.in.chować się przed nim i go drapać ;/) Czego w szczególności nienawidzi?: Ojj.. nie znamy go jeszcze za dobrze ale chyba trzymać na ręcach --------------------------------------------------------------- Mieliśmy jeszcze Tajsona ale niedawno zdechł ale ku jego czci napiszę tu o nim. Jakie było to zwierzę? : Pies Jak się wabił? : Tajson Ile miał lat? : ok. 8/9 Jaka rasa?: Wilczur pomieszany z bokserem Czy miał jakieś specjalne umiejętności?: Raczej nie Co lubił robić?: Biegać za piłką Czego w szczególności nienawidził?: Mojej siostry ;p Tu już nie mam ani jednego zdj sry ;/ --------------------------------------------------------------- Jak już jednego zmarłego psa napisałem to jeszcze jednego z którym się wychowywałem przez 9 lat... Jakie to zwierzę? : Pies Jak się wabił? : Wera Ile miała lat? : dziewięć Jaka rasa?: Amstaff Czy miała jakieś specjalne umiejętności?: Nie chyba raczej nie Co lubiła robić?: Bawić się Czego w szczególności nienawidziła?: Nie pamiętam .. Tu odwzorowanie mniej więcej wyglądu też z google Klik
Fajne te Wasze zwierzaki :shy: Swojego na razie nie opiszę, bo by mi go Animals zabrało Ale może niedługo jak znajdę ładne słowa by opisać tą chodzącą pijawkę, kto wie
Jakie to zwierzę? : ŻÓŁWIK Jak się wabi? : Czarek Ile ma lat? : 6 miesięcy Jaka rasa? : Lamraci (lądowy) Czy ma jakieś specjalne umiejętności? : Chodzi na dwóch tylnych łapkach podpierając się o ścianę ;p Co lubi robić? : Spać, hałasować, drapać, gryźć xD, szczególnie jeść Czego w szczególności nienawidzi? : kąpieli .-.'' [attachment=603]