Dokładny nick w grze: Szymon3 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić od 2-5 godzin Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu będę poświęcał na trybie survival. Jak długo grasz w Minecraft: Gram około 2-3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 6 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) wyrzuca gracza Dlaczego Ty: Chciałbym pomagac Administratorom a także moderatorom i pomocnikom w ogarnianiu serwera. Chciałbym pełnić funkcje pomocnika bo chce się zmierzyć z taką odpowiedzialnością. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Szymon i mam 14 lat interesuję się sportami ale także motoryzacja. Moim hobby jest jazda na bmx. Nie jestem dużego wzrostu mam niebieskie oczy i duże poczucie humoru . Lubie sie ubierać w markowe ciuchy i buty. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak i oto one: -Kopanie jednego bloku kilka razy -Stawianie jednego bloku kilka razy -Bicie przez szkło -Przechodzenie koniem przez ściany -Niezamykające się drzwi -Noteblock w powietrzu -Drzwi 1.8 bez cuboida Wymień kilku członków ekipy:-[ViceAdmin]MrAstar -[Pomocnik]Yumisiek [Mod]Marcinek7 [Administrator]xXSoniaXx Jakie obowiązki ma Pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać problemy Do ViceAdministracji lub do Administracji. Pomagać graczom w ich problemach,wyjaśnić działanie komend. Uczestniczyć w życiu serwera. Wykonywąć czynności wskazane przez Vice/Administratora,moda.
Odrzucone. Powody: - nie doczekałes miesiąca od chwili odrzucenia podania (nie pisana zasada) - ekipa to moderatorzy i pomocnicy