1.Nick z gry: Rotmiszcz 2.Data otrzymania bana: 23.07 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Śmigom sobie pięknie na kopalni, zbieram surowce tego pięknego kwadratowego świata, a tu nagle bum i banik 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo nie mam żadnego Xray'a ? Niby tydzien, ale grać trzeba ! Tak serio, Panie Marcinku moderatorze, nie rób Pan jaj
Tak Panie Rotmiszczu, jaj sobie nie robię i zaraz wstawię tu link do dowodów. Edit: https://www.youtube.com/watch?v=Ycr72aSEkJo Akcja pod koniec filmu upewniła mnie w 100%
No dobrze, czekamy [hr] Rzeczywiście wyglada to co najmiej dziwnie, Tunele kope dosyć prosto gdzie czasem walne góra, dół, lub w bok co widać nawet na tym filmie Co do twojego ostatniego upewniania się, Tam gdzie lawa tam diaxy, więc to proste że skoro widze lawe, to kope w dół lub w góre, aby to ominać Niewiem, gdzie ty tu widzisz xray..
No pewno oczywiste, oczywiste też, że ja kopię tunele 2x1 bo często w takich są diaxy i skręcam w moją ulubioną stronę więc trafiam na diaxy...
Nierozumiem twojej ironi, Przecież ja również nie kopie na 2x1... Schemat "branch mining" z kopaniem dużych losowych małych korytarzy w losowym kierunku... Ojjj chłopie
1:04 - skręciłeś całkiem przypadkowo, prawda? 3:25 - również przypadkowo zacząłeś kopać tunel 2 kratkowy akurat tam gdzie są diaxy? 4:18 - popatrzmy, nie widząc diaxów wykopałeś się na ten sam poziom, na którym się one znajdują. 4:20 - chwila zawahania czy będzie widać? P.S. To, że byłeś tutaj jak to oznajmiłeś jednym z top1 graczy i Moderatorem w żaden sposób na mnie nie działa...
A więc 1:04 Przykład schematu Branch mining" Tylko tym razem z jedenj strony wyskoczylo złotko 3:25 Jak cofniesz nagranie, widzisz dokładnie, że nadal powtarzam schemat kopania zygzakiem, tylko że później poprostu poszedłem prosto i natchnolem sie na węgiel gdzie wylala sie zaraz lawa 4:18 Nie pamietam dokładnie który poziom wysokości był, wiem że kopałem dosyć nisko, starałem się przekopać pod lawa, przypadek że akurat w tym samym miejscu musialy być diamenty 4:20 Gdyby była chwila zawachania, nie kopałbym kuli tylko prostą scieżke do diaxów..
Sorry że wchodze wam w temat, patrząc na ten filmik, to po wykopaniu większej ilości rud pokazuje Antyxrey. Dlaczego więc po wykopaniu 1 szt szmaragdu, też wyskakuje ten Anty....tego nie rozumiem. Najbardziej dziwi to, że rudy lecą ze stone, więc jaki sens w tym, że niektórzy xreya instalują
Jutro z samego rana jadę na wakacje, Więc tak czy siak mam tylko dosłowne kilka godzinek do pogrania, Odbanuj a w razie czego poprostu wlepisz spowrotem, co za problemik
Marcinku7, znasz sie na obowiązkach. Kiedyś ktoś mi powiedział, że nigdy na 100% niema pewności, że ktoś ma xreya. Dlatego na PW Ci podam szczegóły i proszę o twoją interpretację. ---------------------------------------------------------------------- Oczywiście jak PW zacznie działać, podam ci link, jestem ciekawa co Ty jako rzeczoznawca stwierdzisz. To tyle
Ten wątek przypomniał mi przykrą sytuację z dawna. Marcinek7, PRZEPRASZAM jeśli moją prośbę odczułeś jako ironię. Widzę, że jesteś dobry w tych tematach, i chciałabym tylko twoją ocenę usłyszeć. Mam czas, poczekam i szczegóły na PW podam. To nie miejsce by tlumaczyć że skype i ts3 odpada.