Proponuję, aby Creepery na działkach na Survivalu explodowały i zadawały obrażenia. Lecz nie niszczyły terenu, tak jak podobno udało się to ustawić z TNT. Myślę, że nadałoby to odpowiedniego charakteru temu trybowi rozgrywki. Na Vanilli wybuchają, ludzie giną i jakoś sobie z tym radzą. To i na Survival'u dadzą radę Może flaga rollback-explosions by była odpowiednia do tego ?
Też jestem za tym. Skoro to SV, to powinno być groźniej, a tu mobków jak na lekarstwo. Wczoraj az 2 crepery i 1 zombiaczka spotkałam, normalnie CUD
Pomysł nawet fajny, ale każdy nawet do warp expiarki będzie się bał wejść... xD Pamiętam, jak w wersji 1.4.7 było tak jak opisujesz... Jak zobaczył ktoś wtedy Creepera zwiewał ile sił w nogach. Mimo, że bardzo Cię lubię jestem na NEUTRAL!
MsKornel, Ty hejterze Jeśli się nie domyślasz, to przeważnie, jeśli się kogoś lubi to stoi się po jego stronie i popiera się jego zdanie, możliwe też, że Goldmythman tak napisał, bo nie chciał, by ThreeEyedMaster uraził się jego decyzją -_- , ale Ty tego nie zrozumiesz bo jesteś zbyt samolubny... ------------------------------------------ Jeśli w temacie decyzji to jestem na tak!
Nie będę się kłócił tylko powiem jedno. LordLuxus i wszyscy pierwsze primo NIE JESTEM HEJTEREM tylko człowiekiem który ma swoje zdanie i się go trzyma I po drugie primo Nie znasz się to się nie wypowiadaj -_- A że ty jesteś Polakiem cebulakiem dzieckiem bez zajęcia który 24/7 siedzi przed kompem to nie moja sprawa blokuje cię i dobranoc.
Wracając jednak do tematu, który został mimochodem pokryty warstwą postów brudopodobnych - Skoro świat nazywa się survival, to niech on będzie chociaż namiastką normalnego survivala. Prawdę mówiąc byłbym za znacznym zwiększeniem ilości mobów, zwiększenia poziomu trudności, a jeśli chodzi o same creepery, to w formie w jakiej przedstawił Three jak najbardziej byłyby odpowiednie.