Cześć Z przykrością chciałbym się pożegnać z Waszym serwerem po ponad roku bycia VA i podziękowaniu w postaci darmowego degrada. Chcę również powiedzieć, że zostałem potraktowany chamsko, gdyż odebrano mi kompletny dostęp do wchodzenia na serwer, mimo tego, że chciałem jeszcze spędzić z Wami kilka ostatnich chwil. Chciałbym podziękować przede wszystkim ThreeEyedMaster, Wickedskinner, Nazilord24, wioletta, Wrzoska, MatiEMO, Iguspospolitus, Froggy1995, pat277, i wielu innym za wspólną grę. Z wieloma z nich kończy się moja przygoda. Wszystko co dobre kiedyś się skończy ;/ Proszę o nie usuwanie tego wątku. Też jestem człowiekiem, mam prawo sie pożegnać prawda? Jak kogoś nie wymieniłem to przepraszam, lecz niech w sercu czuje, że mu podziękowałem Chodzi mi o osoby z którymi nie miałem nigdy sprzeczek itp. Więc żegnam i licze na ostatnia wole i nieusunięcie mi tego wątku PS: Dziękuje także administracji mimo wielu sprzeczek w ostatnim czasie.
Nazi, Csaar... co za czułe pożegnanie... prawie uwierzyliśmy... **** A do Astara, mega szkoda, że tak potraktowałeś ludzi z którymi tyle czasu tutaj przesiedziałeś. Miejmy nadzieję, że nie przejedziesz się na przywództwie naszego ulubionego eks pomocnika. Pozdrawiam.
Głowa do góry ,zobaczysz że będzie dobrze Byłam już na nie jednej serwerowni i tak dla pocieszenia ci powiem: że jak stajesz się kimś więcej niż powinieneś być zawsze się traci rangę lub wynika mega afera Wyszło jak wyszło nic nie zmienimy, a na przyszłość czegoś się nauczymy Życzę ci udanych wakacji, O tobie nie zapomnimy i kiedyś z czasem na gg cię zamęczymy