MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrtacja na pomocnika ayu_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ayu_, 26 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ayu_

ayu_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam:)..Nazywam się na serwerze ayu_.Serwerowi mogę poświęcić cały dzień z długimi przerwami.Mam 14 lat.Najwięcej spędzam czasu na Survival ale również na Creative wchodzę dosyć często :D.W Minecraft gram od około 9 lat :).Na serwerze mc.craftapple.pl gram cały czas.Nigdy nie miałam tu bana.Nigdy nie pełniłam podobnej funkcji na innych serwerach.Niestety nie znam żadnych komend:/..Ale staram się ich nauczyć na pamięć.Zawsze chciałam zostać pomocnikiem na tym serwerze..Jestem miła,wyrozumiała,jestem komputerowcem :D,mam poczucie humoru,uwielbiam Minecraft'a.Jeśli chodzi o błędy/bugi znam kilka:na arenie stajesz shift'em i wysuwasz się na ostatni klocek.Tam jest PvP ale nadal jesteś tam , gdzie nie ma areny.Gdy chcesz usiąść na łódce na losowym teleporcie czasem,gdy ją postawisz znika i nie masz łódki po czym po chwili wraca(długiej chwili).Tak samo jest z blokami.Na Creative gdy wyjdziesz ze swojej posesji,nie możesz budować.Członkowie ekipy:shoga,Yumisiek,LikeThatBoss.Pomocnik ma obowiązki aby odpowiadać na pytania i uspokajać tych,którzy obrażają serwer.

Reklama
  2. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie niezgodne ze wzorem,
    Następne podanie możesz złożyć za miesiąc
    Lecz zapoznaj się ze wzorem dostępnym w podpiętych wątkach
    //do zamknięcia

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę