Dokładny nick w grze: xXx_mcplayer_xXx Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Dla tego serwera mogę poświęcić ponad, 5 godzin Ile masz lat: Mam lat 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) : najwięcej Gram , na seablock lub survival . Jak długo grasz w Minecraft : Zacząłem od wersji 1.5.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od 4 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Znam jedną /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Myślę że jestem dosyć ogarniętym osobą , lubię budować ,pomagać,ogarniać czat. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Mariusz i mam 15 lat. Skończyłem Podstawówkę . Mieszkam w katowice. Interesuję się budownictwem oraz nowinkami ze świata technologii. Moim ulubionym zespołem Weekend xddd. W wolnych chwilach spotykam się ze znajomymi . Jestem osobą opanowaną i chętną do rozmów. Zawsze mówię to, co myślę. !!!!!UwagA!!!!!! Tamto Podanie się nie liczy bo nie odczekałem , miesiąca Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam : Przechodzenie koniem przez drzwi latające cuboidy Wymień kilku członków ekipy: Wymień kilku członków ekipy: stolenlegacy, Yumi, iguspospolitus, Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: odciążać wyższych administratorów z obowiązków, pilnować porządku na chacie, pomagać graczom, gdy o coś proszą lub pytają, szukać bugów na serwerze. ----------------------------- Pozdrowienia dla administracji i ekipy
Nie odczekałeś miesiąca od ostatniego podania. Byłem dziś około 4 godziny na Sea, a Cie nie zobaczyłem, chyba że grałeś w innych godzinach.
Jestem na Nie, ponieważ: -> Nie widzę, abyś pomagał graczom, -> Nie odczekałeś miesiąca, -> Bardzo rzadko widuję Cię na serwerze, -> Podanie napisane niestarannie, bardzo małe zastosowanie słów,
Witam, Jestem na Nie. Powody napiszę poniżej: -Nie odczekałeś miesiąca. -Podanie słabe, bez żadnych jakichkolwiek kolorów :shit: -Czasami pomagasz lecz nie zawsze rlsex: Pozdrawiam zbyszek