Mój nick w grze to: Strawberry2 Ile mogę poświęcić serwerowi?: od 3 do 6 godzin a nawet cały dzień gdy są wakacje w roku szkolnym do 3-4 godzin. Ile mam lat?:Mam skończone 15 lat. Najwięcej czasu spędzam na: serwerze Survival. W minecraft gram :od 5 lat i przestać nie zamierzam . na mc.craftapple.pl gram od 1 lub 2 edycji. Nigdy nie miałam tutaj bana. Nie pełniłam podobnej funkcji na innym serwerze. Komendy pomocnika to : /kick nick (powod),która wyrzuca gracz z serwera. Czy znam jakieś bugi na serwerze :latające bloki, znikające łódki m stawianie bloków i usówanie ich kilka razy. Dlaczego ja? Ponieważ, jestem miła i pomocna dla innych graczy znam komendy pomocnika oraz jestem odpowiedzialna i spędzam dużo czasu na serwerze. teraz coś o mnie : Nazywam się Roksana interesuje się MATEMATYKĄ co może być dziwne,ale mnie to nie peszy.Lubie Sport głównie koszykówkę. Pochodzę znad morza. Ekipa to m.in.moderatorzy np, ThreeEyedMaster ,pomocnicy np. stolengacy ,LikeThatBoss Pomocnik ma obowiązek utrzymywać porządek na chacie , wykonywać dodatkowe zadania od moderatorów adminów , zgłaszać wszelkie problemy i awarie,pomagać graczom w ich problemach ,oraz uczestniczyć w życiu serwera i na forum .Powinien także dawać dobry przykład Dziękuje i mam nadzieje ,że weźmiecie moje podanie pod uwagę
Jestem na NIE. - Mam wątpliwości co do czasu gry, grać tyle i dopiero teraz się zarejestrować na forum? - Brak punktu: Opisz siebie w kilku długich zdaniach. - Podanie wygląda na odfajkowane w góra 10 minut.
Długo pisałam to podanie ale dzięki za opinie I co do tego że się wcześniej nie zarejestrowałam na forum to z powodu że wcześniej nie widziałam sensu ,ale cały czas je śledziłam.