Dokladny nick w grze: arbuzik Ile masz lat: mam lat 14 Na jakim serwerze spedzasz najwiecej czasu: najwiecej czasu spedzam na serwerze surwiwal ile czasu grasz w minecrafta: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: na mc.craftapple gram od 3 edycji ale mialam duzo kont i prawie rok przerwy :[ Czy mialam tu kiedys bana: Nigdy nie miałam tu bana jedynie kicka za spam Czy popelnilam podobną funkcje na innym serwerze: nie Jakie komedy ma pomocnik: Komedom pomocnika jest ,,kick nick powod'' Dlaczego ja: Uwazam ze jestem pomocna osoba ktora umieutrzymac porządek Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam sie Paulina mam lat 14, 2 wrzesnia mam urodzinki chodze do klasy 2 gim . mam psa o imieniu Abi <33 i królika Lusie <33 mieszkam w wojewodztwie /zachodniopomorskim w wolinie. Uwazam ze jestem lubianą Osobą, jestem bardzo towarzyska :]. Czy znam bledy/bugi: tak znam jeden bugowanie dzwi Wymien kilku człąków ekipy: ADMINISTRATORZY: xXSoniaXx, XinfiniterX, Wioletta MODERATORZY: Marcinek7, Sune1984, ThreeEyedMaster POMOCNICY: Yumisiek, LikeThatBoss, Stolenlegacy, Puma_poland i inni... Pomocnik ma obowiązek: sama nazwa pomocnik wskazuje na pomoc innym graczom i pilnowanie poządku