Dokładny nick w grze: Nazilord24 Nick oskarżonego: stolenlegacy Serwer: TeamSpeak Przybliżona data: 28.07.15 ok. 14:37 Dowody: Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i nagle dostaje znikąd bana na 7 dni za podszywanie się... I teraz pytam jakim prawem... Wygląda to z mojego punktu widzenia na jakieś nędzne wykorzystywanie władzy na TS. -_- I ponieważ mam dość jej wrednych zachowań wnoszę o zabranie jej rangi, skoro nie umie z niej korzystać jak należy. [attachment=612]
1. Jak dostałeś bana to musi być powód Za byle co byś nie dostał c; Ban za podszywanie się: Pewnie miałeś nick o nazwie XInfiniterX ;3 PS: Poinformuj swojego Protka że przegiął :3
Podszywanie się pod administracje na innym serwerze, też jest karalne, i takie osoby nie są mile widziane na serwerze :3 Tak tylko mówię żebyś się później nie zdziwił + Radze usunąć ten post bo się tylko ośmieszasz Panie Elwisie.
Podszywanie się pod administrację xD z pewnością. Nie chce mi się w takie coś bawić. Zresztą niech Administracja ts się wypowie a nie wy, lożo szyderców i lizusów.
No tak o administracje/ekipe, jak nie chcesz się w to bawić- to po co się "wpier..." na serwerek Protka? Administracja to z pewnością zignoruje bo ban jest za podszywanie się pod nią i doprowadzenia do degrada Martyny (którego i tak nie dostanie)
Ktoś tutaj chyba przegiął z interpretacją Regulaminu CraftApple. Mam nadzieję usłyszeć jakieś wytłumaczenie sytuacji.
Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Siedzę sobie na TS, na własnym nicku, rozmawiam z kolegą i Własnym Własnym!!!!!!!oneone
Powodem bana jest dwulicowość, działanie na szkodę stolenlegacy, XInfiniterX, Sonię. Dodatkowo, rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji publicznie (nie obchodzi mnie gdzie). Powiem tak, serwerowi nie podpadłeś, ale Moderatorowi w sprawie prywatnej. Zmieniam banicję z tygodnia na stałę. Temat do zamknięcia. [hr] Dodam, że dziękuję, że się o tym dowiedziałem, mogłem zmienić karę :>