MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS3] ThreeEyedMaster

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika ThreeEyedMaster, 29 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nick: ThreeEyedMaster

Ile masz lat: 18+

Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: Dokładnie tyle samo co na serwerze CraftApple.pl, a nawet odrobinkę więcej. Wiadomo, że czasami jest to kilka godzin, czasami więcej. A z pewnością zdarzą się także okresy, że nie pojawie się nawet na chwilkę.

Czy gracz na serwerach minecraft: Tak. Na wszystkich po trochu z akcentem na Survival i Vanilię.

Jak długo już u nas jesteś: Z ts.craftapple.pl korzystam mniej więcej od lutego. Niestety brak przestrzegania elementarnych zasad kultury przez gości TSa odstraszał mnie.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: A i owszem, na gildyjnym serwerze Mumble.

Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Tak, co pewnie widać w pisanych przeze mnie postach na forum.

Dlaczego Ty: Głównie dlatego, aby przedłużyć/rozciągnąć uprawnienia dostępne na serwerze CraftApple. Dla wielu osób wydaje się to naturalne, aby z TSowym problemem zagadać właśnie do mnie na TS. Dołączając do TSowej ekipy będe mógł zadbać o przestrzeganie Netykiety. Ponad to wszelkie psychotesty wskazują, iż mam naturę pedagoga/pomocnika. Nie zraża/irytuje mnie odpowiadanie na to samo pytanie kilka razy z rzędu. IRL mam doświadczenie z osobami autystycznymi, więc moja cierpliwość jest prawie bezgraniczna. Nie mam problemów z czytaniem instrukcji/poradników wszelkiej maści.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Łukasz, od zawsze mieszkam w Trójmieście i to z nim związałem swoją przyszłość. Prywatnie jestem piekielnie dowcipnym facetem, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych. Moim największym hobby są Gry Fabularne. Nie pamiętam kiedy dokładnie zacząłem się nimi interesować, ale z pewnością jest to już kilkanaście lat. Tak gdybym mógł wybrać jedną czynność, którą miałbym robić do końca świata to pewnie byłoby to granie w Gry Fabularne.
    Od kilku lat jestem przewodnikiem psa rasy Wilczak Czechosłowacki. Naprawdę fantastyczne zwierzaki, przeinteligentne bestie. Jak to mówi mój kumpel "Wilczaki to nie psy, to styl życia." [​IMG]

Wymień administrację serwera TeamSpeak: Według opisu na serwerze są to : SprytnyTroll, xXSoniaXx, stolenlegacy, Yumisiek / Yumi

Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Wszystkie, które są opisane tutaj

Reklama
  2. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Często go widuję na ts. Nie boi się rozmawiać z ludźmi i stara się pomagać. Jako moderator na serwerze na pewno poradzi sobie z obowiązkami pomocnika na naszym komunikatorze.

Trochę zawalił sprawę ze swoim opisem bo większość, jeśli nie całość przekopiował z podania na pomocnika. I zakpił z ostatniego pytania, ale...

... jestem na TAK.

3. Stanley500 xD

Stanley500 xD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK. Jest bardzo odpowiedzialną osobą ;)

4. zbyszek

zbyszek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak podanie ładne, dobrze sie czyta

5. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie wiem jak jest z mikrofonem, ostatnio się spotkałem z problemem, że nie działał.

Już wszystko w porządku?

6. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Polecam gracza, mikrofon sprawny :v

edit: tylko czasami zapomina o włączeniu go :DD

7. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Okej, akceptuje. Ranga przyznana.