Nick: ThreeEyedMaster Ile masz lat: 18+ Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak: Dokładnie tyle samo co na serwerze CraftApple.pl, a nawet odrobinkę więcej. Wiadomo, że czasami jest to kilka godzin, czasami więcej. A z pewnością zdarzą się także okresy, że nie pojawie się nawet na chwilkę. Czy gracz na serwerach minecraft: Tak. Na wszystkich po trochu z akcentem na Survival i Vanilię. Jak długo już u nas jesteś: Z ts.craftapple.pl korzystam mniej więcej od lutego. Niestety brak przestrzegania elementarnych zasad kultury przez gości TSa odstraszał mnie. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: A i owszem, na gildyjnym serwerze Mumble. Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Tak, co pewnie widać w pisanych przeze mnie postach na forum. Dlaczego Ty: Głównie dlatego, aby przedłużyć/rozciągnąć uprawnienia dostępne na serwerze CraftApple. Dla wielu osób wydaje się to naturalne, aby z TSowym problemem zagadać właśnie do mnie na TS. Dołączając do TSowej ekipy będe mógł zadbać o przestrzeganie Netykiety. Ponad to wszelkie psychotesty wskazują, iż mam naturę pedagoga/pomocnika. Nie zraża/irytuje mnie odpowiadanie na to samo pytanie kilka razy z rzędu. IRL mam doświadczenie z osobami autystycznymi, więc moja cierpliwość jest prawie bezgraniczna. Nie mam problemów z czytaniem instrukcji/poradników wszelkiej maści. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Łukasz, od zawsze mieszkam w Trójmieście i to z nim związałem swoją przyszłość. Prywatnie jestem piekielnie dowcipnym facetem, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych. Moim największym hobby są Gry Fabularne. Nie pamiętam kiedy dokładnie zacząłem się nimi interesować, ale z pewnością jest to już kilkanaście lat. Tak gdybym mógł wybrać jedną czynność, którą miałbym robić do końca świata to pewnie byłoby to granie w Gry Fabularne. Od kilku lat jestem przewodnikiem psa rasy Wilczak Czechosłowacki. Naprawdę fantastyczne zwierzaki, przeinteligentne bestie. Jak to mówi mój kumpel "Wilczaki to nie psy, to styl życia." Wymień administrację serwera TeamSpeak: Według opisu na serwerze są to : SprytnyTroll, xXSoniaXx, stolenlegacy, Yumisiek / Yumi Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Wszystkie, które są opisane tutaj
Często go widuję na ts. Nie boi się rozmawiać z ludźmi i stara się pomagać. Jako moderator na serwerze na pewno poradzi sobie z obowiązkami pomocnika na naszym komunikatorze. Trochę zawalił sprawę ze swoim opisem bo większość, jeśli nie całość przekopiował z podania na pomocnika. I zakpił z ostatniego pytania, ale... ... jestem na TAK.
Nie wiem jak jest z mikrofonem, ostatnio się spotkałem z problemem, że nie działał. Już wszystko w porządku?