MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] xXx_mcpleyr_xXx

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Maniek123, 30 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Maniek123

Maniek123 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: xXx_mcplayer_xXx
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W zasadzie to siedzę do 4 h lub cały dzień
    Ile masz lat Mam lat 15
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram na survival
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: w mc.craftapple.pl gram od 4 miesięcy
    color=red]Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:[/color] Nie nie miałem :)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie nie Grałem takiej Roli , Mój Brat tak
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Znam Tylko jedną /kick ( nick ) ( powód )
    Dlaczego Ty: Myślę że jestem dosyć ogarniętą osobą , uwielbiam budować i przysięgam że bendę Pomagał ekipie i administracji.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach Nazywam się Mariusz Matuszak mam[/color]15 Lat i hodzę do gimnazjum Mam dobre oceny i Lubię się uczyć :(
    Mam kota Jarosława i go kocham Mam też Siostrę i Brata . Mieszkam w świętokrzyskim wojewódctwie . Bardzo Lubię grać w minecrafta . Zacząłem od wersji 1.5.2 .[/color]
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam : Przechodzenie przez drzwi koniem Latające Cuboidy[/color]
    Wymień kilku członków ekipy: Administracja najwysza XinfiniterX ,Wioletta
    Moderzy ThreeEyedMaster , marcinek7 Sune1984
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    Zgłaszać wszelkie problemy bugi dla Administratora.
    Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    Uczestniczyć w życiu serwera na forum.
    Być dyspozycyjnym Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda

PROSZĘ O POZYTYWNE OCENY ;_;
    [hr]
    Kolorowo :)

Reklama
  2. Froggy

Froggy Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Zanim złożysz następne podanie zapoznaj się z zasadami interpunkcji. MIESIĄC powinien wystarczyć na załapanie podstaw...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę