Witam craftapple. W 4 edycji craftapple zakupiłem na konto z loginem maciek usługę super vip. Postanowiłem że zacznę grać na nowej edycji, lecz jak wchodzę na server wpisuje hasło które miałem w zeszłej edycji wywala mnie z servera. Nie jest to sytuacja że nie pamiętam hasła czy chce się wkraść na konto. Proszę o pomoc ponieważ chciałbym rozpocząć dalszą rozgrywkę na craftapple. Z góry dziękuje i liczę na to że pomożecie mi
Jeśli wyrzuca Cię z serwera to jest wina źle wpisanego hasła. Uwzględnij wielkie i małe litery, cyfry, znaki. Innej możliwości wejścia na stare konto nie ma. To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.
Stolen wszystko próbowałem lecz niestety nie mogę wbić, błagam pomocy!! Siedziałem nad tym problemem ponad 2 godziny i nic
Po pierwsze bardzo znam swoje hasła do konta i w życiu broń boże nie podawałem nikomu haseł więc zbyszek nie wmawiaj mi ze od tak podawałem komuś hasło. Po drugie konto zakładałem w poprzedniej edycji. Może być to jakiś błąd techniczny?
Niestety nie odzyskujemy haseł. @ Zbyszek doskonale wiem kiedy zamknąć jakiś wątek, nie musisz mi nigdzie o tym pisać.