Dokładny nick w grze: CSaar Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: na tę chwilę prawie cały dzień i czasem noc Ile masz lat: 19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Praktycznie tylko Creative, czasem wejde na survival, albo seablock. Jak długo grasz w Minecraft: od beta 1.3 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od ponad 2 miesięcy (wiem krótko) Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie i nie zamierzam mieć Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: pełniłem funkcje admina na kilku serverach (ale to dawno) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): co tu dużo wymieniać pomocnik ma tylko jedną komendę, a jest nią: . . . . . . . Jeszcze trochę . . . . . . . . . . . . Jeszcze ciut ciut . . . . . . . . . TA-DA /kick (nick) (powód) Dlaczego Ty: Jestem miły (Przynajmiej się staram ) , z chęcią służę pomocą, mam dużo wolnego czasu, a czasem widzę jak ludzie spamią na czacie, a akurat nie ma nikogo kto by ich jakoś ukarał za zaśmiecanie. ten rym niedokładny Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Juliusz i tak jak napisałem powyżej jestem miły i pomocny, oraz mam dużo wolnego czasu. Chodziłem do jednego z lepszych liceów w woj. lubuskim , i teraz szykuję się na studia w Poznaniu, potrafię logicznie myśleć i lubię matematykę (tak wiem jest to dziwne dla większości ludzkości). Lubię Rock'a i Metal, moim ulubionym zespołem jest Linkin Park, a zaraz po nim Hollywood Undead. Jestem Otaku dla tych co nie wiedzą kto to to już mówię, otaku to osoba ( mangozj*b Mangozryp ), która lubi anime (Chińskie bajki),Japonie i jej kulturę, czasem aspołeczna chyba że znajdzie innego otaku . Pewnie i tak już nikt tego dalej nie czyta, ale i tak musze to powiedzieć, a mianowicie jak się zdenerwuję to każdy dostaje rykoszetem , nieważne czy to akurat on mnie zdenerwował, co prawda staram sie hamować ale nigdy nic nie wiadomo. A i jestem "uzależniony" od emotki "" co pewne juz zauważyliście. (PS: Jestem Ninją, i mam szóstkę z kamuflarzu XD ) Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, można używac potek na sobie w trybie Creative pewnym sposobem Wymień kilku członków ekipy: Yumisiek, LikeThatBoss, ThreeEyedMaster, shoga, Marcinek7, stolenlegacy, _Zielony_, Puma_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnik: -Ogarnianie czatu, -pomoc graczom, -branie czynnego udziału w życiu servera, -zgłaszanie problemów/bugów do administracji, -wykonywanie dodatkowych czynności zlecone przez osoby wyższe rangą.
Od technicznej strony: - wiek idealny, - mamy już jednego pomocnika, który gra na creative, - krótki staż na CA, - jeśli dobre liceum to i dobre studia, uważasz, że będziesz miał czas na pomaganie? Czy to tylko tak na miesiąc ten pomocnik, do końca wakacji? - pytanie, czy łatwo Cię zdenerwować? - zgłosiłeś ten bug do administracji? A od strony subiektywnej: Twoje podanie brzmi trochę infantylnie. Nie wiem jak się zachowujesz na serwerze. Daj znać na creative, że złożyłeś podanie o pomocnika i niech się wypowiedzą ludzie, którzy Cię znają. To im będziesz pomagał. Na teraz jestem Neutralna.
-Kiedy odkryłem ten bug akurat gadałem z Sonią, wiec tak. -Z czasem to spokojnie w liceum po powrocie ze szkoły tylko komputer, ja nie muszę się uczyć -Na serwerze siedzę raczej cicho, i sobie buduje, a jako pomocnik dobrze jest być nie zauważonym nie mając komendy /v @edit: - a co do wściekania(denerwowania się) to zależy gdzie w realu czy w mc bo jeśli w realu to na ts się usłyszy że jestem wkurzony, a jeśli w mc, cóż to tylko gra
Jestem na TAK. Teraz tylko ładnie napisać dlaczego... Po pierwsze masz dystans do siebie, a to baaaardzo ważna cecha u osób, które zamierzają dołączyć do Ekipy. Było już kilka osób, u których było krucho z dystansem do siebie. Nie pomogło im to w pełnieniu obowiązków i już ich z nami nie ma. Grasz na Creative, a tam przyda się pomocnik. Gdy sam stawiam tam prototypy moich Survivalowych budowli to często widuję Cie jak pomagasz na czacie. Faktycznie nie odczekałeś miesiąca od napisania poprzedniego podania :-/ Może poczekaj jeszcze te kilka dni ? No chyba, że Administracja poczeka z decyzją tyle :shy: Nie masz 11 lat. Chętnie widziałbym Cie w Ekipie. Powodzenia. Sam jestem uzależniony od pewnej emotki, a w pracy na czacie ona ma taką chorą ikonkę, wygląda na upośledzoną. Kto tak wygląda jak się śmieje ? PPS Przymykam oko na interesowanie się Głupimi-Chińskimi-Bajkami i wymienienie mnie w jednym zdaniu razem ze stolenlegacy
Jestem na TAK! Masz ogromny dystans do siebie i wspaniałe poczucie humoru lecz gdy trzeba jesteś poważny i ogarnięty. Miły , kulturalny jak i pomocny. Gra na Creative a czasem na innych trybach gdzie również stara się pomagać. Na forum się udziela. Co prawda nie odczekałeś miesiąca ale przymknijmy oko na te kilka dni Jeszcze raz na TAK ^^ Powodzenia c:
CSaar Podanie ślicznie napisane, ale zapomniałeś dodać ze jesteś duszą towarzystwa. Widuję cię bardzo często na serwerowni, jesteś bardzo lubiany ale to zasługa pewnie tego w jaki sposób odnosisz się do pozostałych graczy. Moim zdanie sprawdzisz się na tym stanowisku w 100% a z czasem będziesz jeszcze Modem czego ci serdecznie życzę , oby więcej było takich osób jak ty Jestem na TAK
Fabix nie ty tu decydujesz co jest do zamknięcia ! Nauczycie się tego w końcu?! Z decyzją się jeszcze wstrzymam.
Potwierdzam wszystko, co o sobie napisałeś, oraz co dodali inni Ja osobiście nic do dodania nie mam, ale to wszystko chyba wystarczy, żebyś był dobrym Pomocnikiem Jestem na TAK. ^^ ^^
No błagam -_- już CSaar nie wystarczy Ci ranga u prota? A ponieważ podobno jak się ma tutaj rangę nie można mieć gdzieś indziej jestem na NIE.
To słowa Wioletty i Infinitera A jak wszyscy wiemy nasza kochana Administracja nie musi go przestrzegać Dziękuję dobranoc [hr] Zresztą jak można odnosić się do czegoś co jest tak nie doprecyzowane