1. Nick w grze: Vanity 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _Monday 3. Serwer: (np. survival/creative) Survi 4. Przybliżona data: 2 sierpnia 5. Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=iJXmBz5IOTY&feature=youtu.be Na tym filmiku widać jak nasz kochany Monday bije z 6-7 kratek (na oko) Jeszcze wcześniej nasz kochany Monday zmieniał hełm i jednocześnie łapką machał ;D A więc prosze naszą super hiper zajebistą administracje o sprawdzenie tego filmiku/ śledzenie go kiedy jest na serwerze ;3
hahahahahhahahahahahhahahahaahahah, nic tu nie ma , nie macie prawa go zbanować bez sprawdzenia jak widać vanility grał na oddalonym widoku co sprawia ze widzimy ze wali z tylu kratek, to jest nie fair ze ta jebana menda manipuluje administracyjną .
Śmieszne kurwa. Stref zera nie potrafią i banuja za kill aurę. Mam nadzieję że xinfiniterx będzie ogarnięty i da unbana, inaczej go kupię. Słownictwo // 1 pkt, 1 msc
Ale tu teraz dna grają na tym serwerze XD. Jak by tu grała stara ekipa to byście chyba musieli wszystkich banowac. Poczekam na Wypowiedź admina, a jak nie to kupuje unbana. Zera.
~ Wycięte z mojego postu I tak miałeś cheaty? A jak wyjaśnisz to że Twoje 4 hity i już mam set w połowie? A moją najlepszą częścią tego filmiku jest wtedy kiedy się odpalasz
Sranie w banie Ros obronco ucisnionych mam dać inny filmik gdzie wygralem z mondeyem? i ewidentnie widac, ze wtedy nic nie mial, bo moglem podejsc do niego normalnie