Moja propozycja to usunięcie lub chociaż stworzenie komendy wyłączającej informacje o zgonach na czacie. Jest ich mnóstwo i okropnie spamują, aż odechciewa się cokolwiek napisać :/
Ja lubie jak to jest. Wnoszą dodatkowy element zabawy "Nazil został zabity przez MrKornel przy użyciu Gumki do Ołówka" "Stolenlegacy została zabita przez YoutuberRosik przy pomocy Miłość nigdy nie ustaje <3"
Osobiście podoba mi się to ze mogę zobaczyć na czacie kto jest Koksem Nie wiem w w czym problem, czat możesz cofnąć i wszystko zdążysz przeczytać. A poza tym wiesz na kogo masz uważać aby się nie przekręcić na arenie lub mapie
No widzicie, niektórym przeszkadza, niektórym nie. Dlatego fajnie gdyby była opcja wyłączenia tych powiadomień komendą, bo mi osobiście do szczęścia nie jest niezbędne to, że ktoś zabił kogoś ,,pizdą z groszkiem" (bo nazywanie mieczy jest tu dodatkowym polem do popisu dla osób łamiących regulamin.)
Santander idąc dalej Twoim tokiem rozumowania to należałoby wyłączyć cały czat Bo przecież to też jest miejsce na "popisy łamiących Regulamin".