MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rotmiszcz

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika TheFoks, 24 Kwiecień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheFoks

TheFoks Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Rotmiszcz to jest najlepszy moderator na serwie on jako jedyny wywiazuję się z obowiązku ciesze sie ze jest ktos taki na serwerze

Reklama
  2. adam104100

adam104100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Według ciebie jest najlepszy. Modelator powinien dawać przykład, a nie korzystać z bugów. Przyjeżdża koniem przez ścianę i ustawia sethome u ciebie w domu. Często lekceważy graczy. Pisałem do niego 30 min na /msg i nic.

3. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Adam104100 Trudno jest ogarnac 15 graczy, którzy wszyscy na raz ci piszą

Pozdro

4. Imagination

Imagination Użytkownik

Docenione treści:
    0
    TheFoks: jak sądzisz tak o Rotmiszczu to twój poziom zadowolenia musi być naprawdę niski.

adam104100: Zrób podwójne drzwi, magazyn tylko pod ziemią, bez wejścia, jedynie sethome. Domek na tego typu serwerach to tylko "na pokaz", mieszkać w nich nie ma sensu.

Rotmiszcz: Odejdź, naród tego chce. Męczysz ten serwer i tych graczy.

-=- Find yours destiny.-=-

5. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    A ja chce Deevee, żebyś zamknął Buzię bo juz mnie irytujesz

I zajmij sie swoim życiem
    Kapujesz ? Bo już mam cie dość

Rozwodniku żałosny

6. Imagination

Imagination Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Obelgi, irytacja, nerwy. Wszystko to oznaki słabości. Do graczy też masz taki stosunek ? A nie sorry, banujesz, kolegów włącznie.

Luz i dystans, to podstawa dobrego samopoczucia. Jutro wrzucę logi jak to enchantowałeś wszystko (w imię tego, że nie będziesz tam grał). Dopieszczę cię teraz obficie.

P.S.

Życie prywatne to sfera gdzie prawdziwy dżentelmen się nie zapędza.

P.S.2.

Nigdy nie rozmawiałem z tobą o sytuacji życiowej, nic nie wiesz ode mnie na ten temat, to nie komentuj, bo to tak jak byś opowiadał jak jest na księżycu. Z filmów, bajek i opowieści czujesz, jakbyś niemal tam był, ale jednak nie byłeś. To do jutra dziubasku.

7. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Enchantowałem ?

Reklama
  8. wolterax

wolterax Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Deevee nie wiem już, co Ty tutaj robisz (heh) Moim zdaniem się tylko ośmieszxasz i nci więcej, może i nie mam racji lecz wiem jedno masz 32Lata,grasz w minecrafta,jesteś zadumany w sobię do bólu a i do tego jeszcze się rozwiodłeś. Moim zdaniem to powinieneś pójść wyjebać komputer za okno, wyjść do ludzi poznać kobiętę i ułożyć sobię życie, bo sprzedawaniem diaxów, dziecka nie wyżywisz.

9. Imagination

Imagination Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ośmieszam? Ty tak uważasz, ja się świetnie bawię. Co do MC/kasy/zabawy/czasu pisałem już w innym wątku rotmiszcza nt. kilaury, nie będę się powtarzał.

Ja mam świetnie ułożone życie. Nie ma jednej rzeczy, na którą miałbym marudzić.

Czy jestem zadufany w sobie. Jestem bo znam siebie.

KRUL jest jeden :S
    trololollolo

10. XBlowUpX

XBlowUpX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ty sie świetnie bawisz kosztem innych.Hejtujesz,psujesz reputacje serwera,prosze o bana dla ciebie na Forum,bo juz mamy ciebie dość.Zarówno XInfiniterX jak i inny gracze.Próbujesz sie dowartościowac takimi postami jak np.'KRUL jest jeden :S
    trololollolo'.Według mnie zalosne,ale to moje zdanie.Na szczęście na mnie nie masz haczyka i nie mozesz mnie w zaden sposób zhejtowac.Uprzykrzałeś wielu osobom gre na serwerze jak i teraz na Forum.

Prosze o zamknięcie wątku bo to nie ma sensu użerac sie z tym typem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę