1. Nick w grze: _Monday_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Sl4SH3R 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 04.07. 14:21 5. Dowody: 6. Powód skargi: Tworzył miecze obrażające mnie z nazwą "_Monday_ sssie" i rozdawał ludziom.
Nie jest zakazane? Czyli według twojego toku rozumowania mogę teraz wejść na serwer i zrobić miecz o nazwie "LadyGirl to dziwka?" Jest zakazane, bo wczoraj widziałem jak moderator kazał pewnej osobie zmienić nazwę miecza, chyba była to stolenlegacy.
Jak nie widnieje twój nick? -.- Ślepy jesteś? Sam się przyznałeś, że takowe miecze zrobiłeś, a teraz próbujesz się wywinąć.
Według regulaminu osoba, która nazywa wulgarnie wszelakie przedmioty ma zostać upomniana. Jeżeli to nie pomoże, to ta osoba dostaje kicka. Następnym razem jest ban.
Jest to karane zaznaczone odpowiednio w paragrafie 2 punkcie 6 oraz paragrafie 12 punkcie 3, otrzymałes ostrzeżenie równo z tą skarga, jeśli zobaczę jeszcze raz ta nazwę u Ciebie na mieczu wyciągnę resztę konsekwencji.