1.A więc rozumiem że tutaj wiele osób będzie przeciwko ale dam propozycje , chodzi mi o to że po pierwsze gdy (ekipa sądzi że ktoś ma cheaty ,nie banowała od razu tylko zamknęła go w szklanej kopule (cokolwiek)i poprosiła o zainstalowanie programu TeamViewer , jest to program umożliwiający oglądanie np plików .minecraft itp , ) 2.Propozycja jest to wypowiedzenie się przez administracje pod koniec zamykanego wątku odnośnie decyzji ,bo niektóre wątki są zamykane bez wypowiedzi innych. 3.wprowadzenie blokady na podania do działu rekrutacja i ekipa a nie co 3 gracz pisze podanie bo to jest to bez sensu starać się pisać coś a pod koniec zostaje to zamknięte bez skomentowania . dziękuję i pozdrawiam .
Zgadzam się ze wszystkim. Sam zostałem niewinnie zbanowany na podstawie niewiarygodnego filmiku. Gdybym został uwięziony w takiej kopule od razu zostałbym uniewinniony, a tak muszę się kłócić z frixami i udowadniać, to, że osoba, która mnie zbanowała kompletnie nie zna się na cheatach.
Zgadzam się z trzecim podpunktem. Pomimo, iż administrator nie ma przymusu komentować i mówić co mu nie pasuje w podaniu, ale jeśli podanie rzeczywiście jest okej, ma doświadczenie itd., nadaje się na pomocnika i zostaje ODRZUCONY bez konkretnego powodu to zależy od czego? Od tego, że kogoś lubi a kogoś nie czy po prostu od tego, że "eh, on się nie nadaje", "eh, ale geniusz, biore go!" Decyzja moim zdaniem powinna być wyargumentowana i napisana, a nie zostawiona dla siebie. Pozdrawiam.
Przypiominam, że od kilku miesiecy na serwerze obowiazuje zasada: "Odrzucone podania są zamykane. Jeżeli Twoje podanie zostało zamknięte bez odpowiedzi, oznacza to że zostało odrzucone!" Jak dotąd nikomu to nie przeszkadzało.