MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pytanie o Hotel :)

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Fruciaxdd, 7 Sierpień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fruciaxdd

Fruciaxdd Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam.
    Czytałam dziś forum i przeczytałam wątek miasta SeaCity i zobaczyłam 1 komentarz który mnie zaciekawił. I dlatego chciałam się zapytać co myślicie o tym żebym zbudowała hotel dla graczy craftapple. Proszę piszcie w komentarzach co o tym myślicie tylko szczerze.

Pozdrawiem Fruciaxdd

Reklama
  2. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pomysł fajny, ale jak na razie nie będzie zrealizowany.
    Fricioxdd, każdy mieszkaniec miasta SeaCity ma swoją działkę wynoszącą 40x40 bloków, co razem daje każdemu graczowi 1600 bloków przestrzeni do dyspozycji, oraz prywatność. Mówisz nam tutaj o hotelu, jego idea jest zadowalająca, ale w śród gości SeaCity, czy jego samych mieszkańców, zawsze znajdzie się ktoś nie uczciwy, kto by okradał innych mieszkańców hotelu i dlatego nikt by nie chciał mieszkać w takiej pozycji, gdyż nie miałby prywatności, ani swobody, każdy bałby się wyjść z swojego pokoju, bo myślałby tylko o tym, że ktoś go okradnie, surival to jednak wciąż survival.
    Jak na razie w pierwszej edycji miasta SeaCity, twój pomysł nie będzie zrealizowany, gdyż mapa pierwszej edycji miasta jest już opublikowana. Ale może zrealizuję twój pomysł w następnej edycji miasta na wodzie.
    PS: Jak na razie możesz objąć jakąś inną funkcję w naszym mieście spójrz na listę i tylko zobacz co jeszcze jest wolne. Ale obiecuję Ci, że w następnej edycji jeśli twój pomysł będzie zrealizowany na pewno zostaniesz szefem Hotelu Rio - bo tak będzie się nazywał (jeśli będzie).
    Jak na razie to tyle z mojej strony :) .
    Z góry pozdrawiam!​

3. Fruciaxdd

Fruciaxdd Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Aha ok. Ale mi chodziło o to że to będzie mój hotel dla gości. Ale jeśli tak to okej. Tak po za tym nie wiem czy tak można należeć do 2 wiosk. Pozdrawiam

4. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nom, może będzie to twój hotel, ale my pomożemy Ci budować... (jeśli w ogóle będzie)
    A tak na przypomnienie xD: miałaś wybrać funkcję jaką będziesz pełnić i przeczytaj jeszcze dokładnie punkt "Mapy i podział administracyjny" wtedy zobaczysz taką mapę i jeszcze inną: [​IMG] tak właśnie wygląda nasza pierwsza edycja miasta na wodzie i nie można jej zmieniać, ani nic dodawać, gdyż to będzie zapoczątkowanie kolejnej edycji SeaCity.​

5. Fruciaxdd

Fruciaxdd Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Goldmythman popiszemy na mc. Bo nie chce tu pisać :D

6. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja tutaj nie piszę tylko odpowiadam Ci na pytania... Gdybym chciał pisać to bym pisał na PW do ciebie... :)

7. Fruciaxdd

Fruciaxdd Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dobra dobra. Przepraszam źle napisałam ale mam tak czasem :D

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę