Witam, Mam pytanie do Administratora Forum. Zamierzasz robić coś z forum? Rozwijać je jakoś? Nie wiem, czy wiesz, ale jestem WebMasterem, więc mógłbym dużo rzeczy zrobić na forum. Aczkolwiek: Dodanie legendy grup na dole forum, Dodanie shoutboxa na forum Edycja stylu według potrzeb Itp. Nie oszukujmy się, forum jest najsłabszym punktem tej całej serwerowni. Jestem chętny do pomocy. Edit: Jeszcze na koniec proszę o nie zamykanie tego tematu bez podania konkretnego powodu.
MefixGTR, nie jestem Administratorem Forum, ale mogę odpowiedzieć Ci na kilka z Twoich pytań. Pozwolisz ? Warto zacząć od tego, iż cały serwis/portal wraz z Forum ma przejść totalną metamorfozę. Pośrednio postęp nad pracami, wykonywanymi przez zatrudnionego do tego człowieka...zapomniałem jak się nazywa [coś na S....] można śledzić tutaj Kamienie milowe pozycja "Craftapple.pl 3.0". Założenia nowego portalu dość dynamicznie ewoluują. Jednym z jego widocznych elementów jest nowy sklep. Shoutbox został wyłączony mniej więcej tydzień przed Twoim powrotem na CraftApple. Myślę, że wszyscy jesteśmy Ci wdzięczni za chęć pomocy, ale chyba ciężko byłoby w tej chwili dołączyć Ci do zespołu. Z drugiej strony jeśli masz jakieś konkretne pomysły to może warto się nimi podzielić.
Skuban zajmuje się edycją całej strony. Możesz złożyć propozycje co do forum, ale myślę że już po zmianie na 3.0
@UP: Uciekaj do dzieci z piaskownicy, wołają cię tam. @Topic: O, to dobrze, że ktoś w końcu zajmie się forum. Do zamknięcia.