Witajcie wszyscy! Dziś chciałbym przedstawić Wam, ale bardziej dla administracji dwie propozycje. A więc zaczynajmy: : PROPOZYCJA PIERWSZA: Sklep, a mianowicie dodanie do niego króliczej łapki, oczywiście cenę wymyśli sama administracja. A więc na tą propozycje wpadłem, gdy budowałem dom. W pewnym momencie nie chciało mi się już podsadzać dirtem i wpadłem na pomysł, że zrobię sobie miksturę skoku, i szybciej zbuduję tą wieże. Ale nie miałem króliczej łapki... Co robić? Poszedłem do sklepu do działku Alchemictwo, też nie ma. Ale znalazłem tam puste miejsce, gdzie królicza łapka może być dodana. Nie będę tu opisywał lokalizacji słownie tylko, dodam ScreenShot oto on: PROPOZYCJA DRUGA: Jak wiemy już nie długo ukaże się nowa strona CA, wszyscy się cieszą i nie mogą się doczekać. Wpadłem na pomysł, że kiedy ktoś kupuje Minecraft'a-Premium u Was, to jak wiemy przenoszą mu rangę VIP, lub SVIP w grze, ale pomyślałem, że możecie jeszcze, zmieniać nicki na forum. Wiadomo, przecież nikomu nie stanowi problemu założyć nowe konto z nickiem. Prawda, ale ludzie są często przyzwyczajeni do starego konta, mają dam długą datę rejestracji, punkty reputacji i mają też dużo wątków, a gdy kupują premium muszą zaczynać tak jakby forum od nowa. Dlatego wnoszę propozycję dodania do nowej strony zmiany nicku, czy nick gracze będą zmieniać sobie sami, czy administracja im, gdy wykupią u nich premke to już niech zadecyduje administracja. Gdyby ta propozycja byłaby zrealizowana, to cały komplet byłby full: przenoszenie s/vipa i zmiana nicku na forum. "Wielkie dzięki za przeczytanie propozycji i wypowiedzenie się w niej, co o niej sądzicie". Pozdrawiam!
ScreenShoty zostały poprawione, przepraszam za błąd nie widziałem, że będą takie duże. Odśwież stronę zobaczysz zmiany .