1. Nick w grze: Pablos 2. Nick oskarżonego: bubu_pl 3. Serwer: survival 4. Dokładna data: 13 sierpnia godzina 01:54-03:00 (wyszłem z serwera) 5. Dowody [attachment=629] Zdjęcie to tylko malutki wycinek z jego dzisiejszego karygodnego zachowania na serwerze
Może lubi placki ? A tak na poważnie, Nie lubię na serwerze Flame Waró'w i wedlug mnie gracz powinien zostać czym prędzej ukarany. Takich ludzi jak on na CA nie brakuje i szczerze ? Nie mam zielonego pojęcia czy są oni karani czy też nie, ale wnosze o ukaranie gracza bubu_pl
(§ 3. Pkt. 2) Wulgarne zachowanie, obrazy etc. karane wyrzuceniem z serwera (do dwóch razy), następnie wyciszenie od 1min do 48h lub ban tymczasowy od 1h do 24h. W zależności od stopnia wykroczenia. Podsumowując: powinien najpierw być kopnięty kilka razy, żeby dostać karę :v
To ja dorzucę swoje SS z wczoraj. Prócz wyzwisk w moją stronę i gdzieniegdzie graczy również reklamował z Igorynkiem (na którego jest już skarga). SS jest ponad dwadzieścia lecz te wystarczą.
bubu_pl był przeze mnie wykopywany z serwera za swoje nocne zachowanie. I to więcej aniżeli dwa,trzy razy. Należy się najwyższa kara bo mocno przesadzili.