Cześć, Witam was wszystkich w tym słonecznym dniu . Na początek życzę wam wszystkim udanych dni wakacji w domu jak i nad Morzem. Ja sam osobiście powiem, że byłem wczoraj w Bydgoszczy to naprawdę pięknie miejsce a sklep Ikea taki duży aż się zgubiłem. Więc dobra przejdźmy do mojego podania. -------------------------------------------------------------- Podanie na Pomocnika: Dokładny nick w grze: zbyszek. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 4 godzin . le masz lat: Lat mam 17. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock): Gram na seablocku czasami na Vanillia. Jak długo grasz w minecraft: Od wersji 1.6. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 4 miesięcy z krótkimi przerwami. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie miałem na tym serwerze nigdy bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze: Tak od Niedawna HeadModeratora, oraz posiadam swój serwer. Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): Do rangi Pomocnik należy 1 komenda jest to kick (nick) (powód). Dlaczego ty: Uważam, że jestem ogarnięty (tak, wiem wszyscy to piszą ). Oraz znam się na rzeczy. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię zbyszek, mam obecnie 17lat. Jestem uprzejmy jak i miły dla ludzi. Bardzo lubię psy i koty. Mieszkam w Gdyni ponieważ to moje rodzinne miasto . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Jest 1 taki bug jak przechodzenie koniem przez śćiany budynków. Wymień kilku członków ekipy: Do ekipy należą Moderatorzy i Pomocnicy, natomiast Vice Administratorzy jak i Administratorzy to Administracja. Pomocnicy: _Zielony_, Yumi itp. Moderatorzy: Marcinek7, ThreeEyedMaster itp. Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi być miły i pomagać graczom w ich problemach zachowywać się kulturalnie na serwerze jak i na forum serwera. Zgłaszać usterki/bugi dla Vice Administratora, Administratora.
Jestem na neutral ponieważ: ->Nie minął miesiąc od ostatniego podania. ->Mieszkasz w takim samym mieście co ja ->Wiek odpowiedni ->Mało opisane: Dlaczego Ty? Oraz Opisz siebie w kilku zdaniach.
Mało malutko... - Nie odczekałeś miesiąca - Mało rozpisane + Wiek W sumie to nie będę na siłę szukał tu plusów. Jestem na: Neutral Ale bardziej po stronie negatywniej.
Jestem strasznie ciekawa co miałeś na myśli, wpisując po moderatorze ThreeEyedMaster skrót: "itp." Poza tym, mało treści, a dużo chaosu. Nie.
Jestem na tak. Widuje Ciebie na serwie, pomagasz jesteś bardzo miły. Czasami zachowujesz się jak jakiś prawdziwy pomocnik co dobrze o Tobie świadczy. Plusy za wiek, zero błędów, ładnie napisane. Powodzenia!