Dokładny nick w grze:BUBU_EUROPE Ile czasu możesz poświęcić serwerowiwie godziny dziennie Ile masz lat:13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Creative Jak długo grasz w Minecraft:3 Lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:2 Lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika :/kick nick Dlaczego Tyługo grałem na tym serwerze i widze co sie tu czasami dzieje kiedy nie ma żadnych adminów. Pomyślałem,że mogę wam pomóc Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem spokojnym 13 letnim chłopakiem. Unikam kłótni z kolegami, ale też jestem stanowczy. Nie przeklinam. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Wymień kilku członków ekipy:_Zielony_,Yumisiek,shoga,Marcinek7,XInfiniterX,Wioletta, xXSoniaXx Jakie obowiązki ma Pomocnik:Słuchać się Adminów, Pomagać ogarniać chat, Wyjaśniać graczom działanie komend i pomagać im, Uczestniczyć w życiu serwera i forum
Niestety jestem na NIE. Na serwerze rzeczywiście spędzasz dużo czasu czego nie można powiedzieć o forum. Nie pomagasz. Podanie brzydkie , mało rozpisane , brakuje kilku punktów a o tym że administracja to nie ekipa również wspomnę. Prócz wyżej wymienionych rzeczy nie posiadasz umiejętności posługiwania się forum co jest bardzo ważne w roli pomocnika jak i osoby kandydującej na niego. Daj nam się lepiej poznać , zacznij pomagać , naucz się obsługiwać forum , przeczytaj regulamin i złóż podanie za kilka miesięcy Nie zapomnij wtedy o wszystkich punktach i formatowaniu!
Ja gram tu rok i NIGDY Ciebie nie widziałam. Grasz tu 2lata i NIC nie zauważyłeś? Dziwne. Ekipa czyt. Pomocnicy i Modzi a nie Administracja. Jestem na NIE.
Mimo paru błędów zdajesz się być miła i spokojną osobą. Widuje cię na serwerze nie wiem czy pomagasz ale to może się zmienić Ode mnie małe TAK na zachęte