Każdy gada wyłączyć pvp na surowcowej ale nikt jeszcze nie powiedział wam jak się bronić przed kimś z full eq. Aby skutecznie uciekać fajnie mieć perłę, raz dwa zyskujecie przewagę 10-30 kratek. Drugi sposób to miksturka niewidzialności, jeśli wystarczająco szybko uda wam się przemknąć za plecami graczy to uciekniecie. Oba te sposoby wpadły mi do głowy i każdemu z was też pewnie ale jeśli komuś nie, to podeślijcie mu link do tego posta [UWAGA TWÓRCA TYCH TEORII NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA EWENTUALNE NIEPOWODZENIE ICH STOSOWANIA]
no tak tylko wszystko wokol surowcowej jest pelne dziur uciekasz a tu bach dziura na dwie kratki i juz nic nie zorbisz a pozatym na surowcowej na prost z wyjscia nie oplaca sie wychodzic tylko isc na tyl bo tam nic nie ma
Wystarczy zrobić spadek o te 2 kratki tak by wrócić się nie dało i juz, pobiegnie jeden kod, za nim kolejki, powybijaja się i im się odechce
Kox podpala niewitke 5/2 Kox uderza, Perła przestaje działac na 10 sekund Polecam Kilof + stack kobla
ja gdy miałem dobry sprzet i niestarałem sie o czat moda obserwowałem graczy z mapki, potem czekałem sobie w miejscu gdzie koleś sobie set home ustawił i tak zyskiwałem stak diax na 30 min
Mam pomsyl 100% skuteczny !!! Nie idź na surowcową jak nie masz eq kox,i najlepszego skilla na serwerze xd
Ja tam po prostu liczę na szczęście i lecę bez żadnych widocznych itemów i na parkoura w którym mam poniekąd skilla przeskakuję większość dziur