Witajcie, Jako że do tej pory nie ma w naszej sieci serwera z prawdziwym trybem "Factions", chcemy Wam zadać pytanie. Standardowo na trybie RealMc w planie jest zabezpieczanie terenu poprzez postawienie rudy szmaragdu, przez co trzeba się wysilić aby ją zdobyć. Czy może wolelibyście ujrzeć jakiś system gildii. Oczywiście w przypadku wyboru systemu gildii nie będziemy już starać się przywrócić klanów na serwer Survival.
To jest strasznie ciężkie pytanie. Wybór jest okrutny. Ale jeśli wprowadzenie Gildii na Real MC oznacza ich brak na Survival to jestem za Szmaragdem.
Ja jestem za Szmaragdem, Gildie to też b. dobry pomysł ale szmaragd lepiej się sprawdzi moim zdaniem.
Zgadzam się z ThreeEyedMaster. Już wolę się wysilić na Real i zdobyć tę rudę szmaragdu i mieć Gildie na survival.
Wrzucając rudę szmaragdu na real, a na survi - gilide - mamy dwa razy więcej zabawy. Warto się pomęczyć z dodaniem gildii jednak na survival.
Myśle, że gildie byłyby lepszym pomysłem, ponieważ można by zrobic na RealMC aby tnt niszczyło teren i obsydian i stół do enchantingu, oraz żeby na terenie gildi czyjejś można było otwierac skrzynie jednak zmienic crafting tnt na jakiśtrudneijszy do zdobycia [hr] Myśle, że gildie byłyby lepszym pomysłem, ponieważ można by zrobic na RealMC aby tnt niszczyło teren i obsydian i stół do enchantingu, oraz żeby na terenie gildi czyjejś można było otwierac skrzynie jednak zmienic crafting tnt na jakiśtrudneijszy do zdobycia