Witajcie, mam na imie Filip i mam 15 lat nie dawno zacząlem gre na craftapple.pl, mysle, ze bedzie nam sie fajnie gralo
Witaj na CraftApple W jaki sposób trafiłeś na CA ? Który z trybów przypadł Ci najbardziej do gustu ? Gdzie mieszkasz ? Chociaż tak na oko, województwo ?
Na ten serwer trafiłem w troche dziwny sposób, a mianowicie. Grałem sobie na serwerze minigames, aż w końcu jakiś gracz zaczął reklamowac oto ten serwer, a ja z czystej ciekawości na niego wszedłem no i mi sie spodobało, dla tego też zostałem . Najbardziej do gustu przypadł mi survival, lecz z zadartym tchem czekam na otwarcie serwera RealMC. Mieszkam w województwie Mazowieckim .
Witam tu Jarek. jestem współczesnym mężczyzną wiec przystąpienie do jakiegoś forum tylko to potwierdza. Jestem młody, lubię dobrą zabawę ale potrafię też przez jakiś czas bez niej przetrwać. Znajomi mówią mi , że nie tracę czasu i , że kiedyś powiem sobie , że przeżyłem życie nie przesypiając go. Chciałbym tutaj czasem z kimś pogadać, wymienić spostrzeżenia na temat moich pasji i zainteresowań. Pozdrawiam.
Hej z tej strony Adam. Mam 18 lat . Krótko o mnie : Uważam się za człowieka o pogodnym usposobieniu. Niestety są momenty kiedy włada mną nieśmiałość Lubię towarzystwo ludzi i zwierząt. Staram się być koleżeński i lojalny. Uwielbiam gry dlatego wiele swojego wolnego czasu spędzam przed komputerem. Pozdrawiam.
Witamy w naszych skromnych progach. Mam nadzieję że będziecie się tu świetnie bawić. Pozdrawiam, Lucklucky10