MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] Sergio__259

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Yumi, 18 Sierpień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1. Nick w grze: Yumisiek
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Sergio__259
    3. Serwer: Wszystkie servery
    4. Przybliżona data: Od samego początku
    5. Dowody:

Gracz od samego przybycia na serwer wprowadza złą atmosferę. Zachowuje się jakby był nie wiadomo kim , udaje mądrzejszego niż jest. Skacze do graczy , ekipy jak i administracji oraz im rozkazuje , spami , przeklina i teoretycznie na każdym kroku łamie regulamin. Jego odzywki są tak bezczelne jak i chamskie że brakuje słów po prostu. O ile się nie mylę miał dwa bany , kilkaset mutów i niezliczoną ilość kicków a do dziś widnieje na liście Graczy Otoczonych Specjalną Opieką jednakże Sergio nie poprawił swojego zachowania , wręcz przeciwnie , zmienił je na o wiele gorsze.
    Screenów niestety nie mam jednak nie sztuką jest zauważyć jak Sergio się zachowuje.

W imieniu wszystkich graczy proszę o ukaranie Sergia gdyż tak jak wspominałam wprowadza złą atmosferę przez co rozgrywka na serwerze jest nieprzyjemna a co najgorsze przez takie osoby CraftApple traci graczy , tych starych jak i nowych , w szczególności.

Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na serwerze jest wiele takich graczy jednakże Sergio niejako jest ich "królem". Mi również czasem zdarzy się tak zachowywać jednakże Sergio robi to bez przerwy , tak jak pisała Yumisiek - spami, przeklina, wywołuje kłótnie, skacze do wszystkich oraz im rozkazuje- jednym słowem wprowadza okropną atmosfere przez co rozgrywka na serwerze jest nie przyjemna a graczy to odstrasza.

Przez takich graczy serwer upada. Jestem jak najbardziej za ukaraniem.

3. artinu

artinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie podzielam subiektywnej opini gracza yumisiek. Brak dowodów oskarżenia, pseudo-dorosły styl wypowiedzi. Odnoszę przykre wrażenie, że mylisz forum ze swoim blogiem.

.."W imieniu wszystkich graczy proszę" ogar!

4. Sergio__259

Sergio__259 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Teraz to ty mnie obraziłaś i mówiłaś jakieś głupie wiersze na mnie więc......
    A I gdzie Dowody ???
    Jednak Że Ty Mnie Czasem Zdenerwujesz swoimi wierszami więc nie ide na forum i nie wstawiam Skargi
    PS Pozdrawiam.

5. CSaar

CSaar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na laptopie mialem dowody , lecz niestety sie zepsol, i sergio jak sam napisales `czasem zdenerwujesz` o yumi ty denerwujesz caly czas

Dziekuje pozdrawiam

6. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wstawiasz skargi cały czas :)
    A dowody są, np. logi :) Ja moge wkleić jak chcesz

7. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Artinu nie mam zamiaru się z Tobą polemizować , powiem jedynie że gdybyś spędzał więcej czasu na forum jak i serwerze zobaczył byś iż mój styl pisania zawsze taki był , a co do samej skargi , brak dowodów? Wystarczającą rzeczą jest to iż opisałam całą sytuację oraz to że codziennie widać takie oto zachowanie na serwerze.
    "...W imieniu wszystkich graczy..." Sergio jest jednym z mniej lubianych graczy przez co 3/4 serwera była by za ukaraniem go jednakże po co miałabym wymieniać każdą osobę która by była za? "Wszystkich" było dość ogólnym określeniem , nie bierzcie wszystkiego dosłownie...

Sergio , wystarczającym dowodem jest to iż opisałam całą sytuację oraz to że codziennie widać takie oto zachowanie na serwerze. A o jakie wiersze Ci chodzi to nie wiem... Na świecie nawet nie ma takiego który opisał by Twoje zachowanie. Zasugerowałeś iż Cię obraziłam , wklej mi proszę kawałek z logów w którym jest chociażby jedno moje słowo które Cię obraża ponieważ ja nie przypominam sobie abym kierowała takie słowa w czyjąkolwiek stronę. Oczywiście , jak już weźmiesz się za wykonywanie mojej prośby zrób to z głową i pomyśl trzy razy , bo jeśli masz wkleić kawałek gdzie napisałam "Nie udawaj mądrzejszego niż jesteś bo wychodzisz na o wiele bardziej głupiego" lub inny tego typu to z góry mogę Ci powiedzieć abyś nic nie wklejał ponieważ brak w tym jakiejkolwiek obrazy więc zostaniesz wyśmiany.

Reklama
  8. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    "POPIERAM Yumisiek."
    Wczoraj Sergio__259 cały czas spamił na czacie "Ktoś jest w moim domku i mnie zabija, i mnie zabija, pomóżcie". Potem zaczął mi tak spamić na PW. Myśli, że jestem głupi i nie wiem, że tepnie mnie w przepaść jak mojego naiwnego kolegę. I w dodatku on sobie chyba robił z tego spamu dobre żarty...
    Popieram Yumi i też bym nadał mu jakąś kare.​

9. artinu

artinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    y.. przestań obrażać moje ego!

posiadanie rangi Pomocnika w szczególności zobowiązuje do przestrzegania regulaminu

masz dawać pozytywny przykład innym, a nie pokazywać jak się łamie zasady

zawiodłaś mnie, pozostałą 1/4 graczy (wymienionych w twoim poście), a najbardziej rozczarowuje to, że po raz kolejny zawiodłaś Administracje

skarga na forum.

10. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Twoja skarga jest śmieszna... Dowody są lecz w formie pisemnej a gdyby były niewystarczające ktoś z administracji upomniał by mnie o to , zresztą co ta Twoja skarga miała wnieść? Co chciałeś nią osiągnąć? - Nie wiem i nie jestem pewna czy chce wiedzieć.

Zasugerowałeś również że po raz kolejny zawiodłam Administrację czego jeszcze bardziej nie rozumiem... Podaj mi proszę na pw obydwie sytuacje w których niby zawiodłam Administrację ponieważ nie przypominam sobie takich rzeczy. Podkreślam jeszcze raz - na pw! Tutaj nie mam zamiaru z Tobą polemizować gdyż wywołamy tym wielki spam a to tylko pierdółki z których robisz nie wiadomo co...

11. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    oprócz tego że Sergio spamuje jakimiś głupotami, zaleca się do legacy itd, to jakoś nie zauważyłam przeklinania i złego zachowania względem innych, nawet gdy nie ma nikogo z ekipy itd. Może przebywam w godzinach wieczornych, ale Sergio spotykam.
    Takim tokiem myślenia również powinien być ukarany Ros za to, że podskakuje do każdego "solo", przeklina i wyzywa:) dziękuje

12. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372

Rozumiem rozgoryczenie.
    Jeśli opisywana sytuacja się potwierdzi to gracz zostanie odpowiednio ukarany.
    Do tego czasu proszę o cierpliwość i niewszczynanie gównoburz na forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę