Podanie pat277.Dokładny nick w grze: Mój nick to pat277. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi, hmm.... około 3-4 h dziennie. Ile masz lat: Obecnie mam 17 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej jestem zdecydowanie na survival'u. Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram już dobre 3 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na CraftApple gram już 1,5 roku. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak miałem bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem podobne funkcję na wielu serwerach nawet na tym. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnika posiada tylko jedna komendę, jest to /kick <nick> [powód] - W zastosowaniu /kick pat277 Spam Dlaczego Ty: Wydaje mi się że jestem osobą dobrą na to stanowisko, ze względu na moje doświadczenie na tym serwerze i tym że po prostu satysfakcjonuje mnie bezinteresowna pomoc Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Marcin i mam 17 lat. Mieszkam w Nowym Tomyślu. Udzielam się w kilku akcjach charytatywnych. Można sobie ze mną spokojnie porozmawiać. Bardzo satysfakcjonuje mnie bezinteresowna pomoc osobą, które jej potrzebują. Mam bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o Minecraft. Moją miłością od zawsze są i będą zwierzęta domowe, bardzo lubię się nimi zajmować. Można się spokojnie ze mną skontaktować przez GG (Gadu-Gadu) oraz FB (FaceBook) Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak jest ich kilka. Wymień kilku członków ekipy: Moderator Marcinek7, Sune1984, Pomocnicy Yumisiek, Ladavi. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik jak sama nazwa wskazuje ma POMAGAĆ graczom w ich problemach i tłumaczyć działanie komend. Ma on również obowiązek zgłaszać wszelkie błędy/bugi problemy. Dziękuje za przeczytanie podania.