ChiefChirpa LikeThatBoss Wszystkie serwery Odkąd dostał pomocnika Witam , z dniem dzisiejszym prosze o zdegradowanie pomocnika LikeThatBoss , jest on perfidnym 12 latkiem , krory oklamal cala administracje , nie zasluguje na range pomocnik , ani na zadna inna , nawet nie umie dobrze ogarnac czatu , kicka za slowa nie ocenzurowane , wprowadza w blad nowych graczy podajac zle informacje , mozna zobaczyc jego reputki jest nie lubiany przez graczy , gdy cos zle zrobi natychmiast pisze zw aby uniknac pouczen , mam ss niestety nie bede ich tu udostepniac , lecz wysle do xXSoniaXx na pw. Do tego jego styl bycia to jakes zarty, pomocnik powinien byc ogarniety a nie caly czas pisac " omg ;_;" " lol -_-" i tego typu rzeczy , do tego jego kultura osobista jest rowna z zerem , wiem sama nie mam za wiele lat bo mam tylko 11 , ale prosze Was takie osoby w ekipie !?! Znosilam jego zachowanie , ale miark sie przebrala. Jak pisalam na poczatku wnosze o zdegradowanie go. POZDRAWIAM.
Powiem tak, Skarga jest dla mnie nie zrozumiała, każdy mógłby tak napisać, proszę o dowody, a co do reputek, popatrz na nicki i zobaczysz, PATologia, VladimirPutin, brak słów, Jeśli chodzi o dziś, przepraszam za nieskoncentrowanie się na potrzebach graczy, lecz proszę zrozumieć, jestem po przelocie samolotem, na który wstałem o 2 rano, do polski przyleciałem niedawno i nie spałem podczas podróży. Jestem pomocnikiem od ok. 7 miesięcy, nie mogę zrozumieć dlaczego po mojej długiej nieobecności na wakacjach od razu postanawiać napisać skargę. Staram się jak mogę, ale ja jestem tylko człowiekiem, nie mogę być idealny. Co do z/w, też nie rozumiem, mam prawo wyjść do toalety, albo choćby iść otworzyć drzwi (tak było dzisiaj) i wrócić po ok. pół minuty do kompa, pisze tak, aby gracze nie obrażali się na mnie że im nie odpowiadam, mogę tak przestać tak robić. Pozdrawiam ~LTB
Jaki żal... Kolejna bezsensowna skarga na pomocnika... _PaniSmietanka_ wstawiając takie skargi udowadniasz tylko, że jesteś dzieckiem. Nie będę tego dalej komentować. Niech wypowie się Kasia teraz to ona tu rządzi: Pozdrawiam!
LikeThatBoss , ale taka prawda lepiej jakbys Ty dostal degrada bo i tak się nie nadajesz , nie pomagasz , nie udzielasz sie na forum , a ekipe zeby wypelnily osby typu Csaar czy Dyplomata
I tak oto mamy kolejne głupawe skargi bez dowodów. Brawo! Jeszcze więcej tego badziewia, na 100% załatwicie takim degrady. Zresztą -_- te skargi nikomu nie szkodzą tylko pomagają.
Nazilord24 , gdy sie dostane do pc dowody trafia do adsone a sporo osob nie trawi tego szmaciarza , serwer zyska i graczy przybedzie jak dostanie degrada
Dyplomata znow zaczynasz a potem bedzie placz ze pomocnika nie ma ;( ? Sprawa dotyczy LikeThatBoss , jak dyplo nic sensownego nie umiesz napisac to opusc ten watekk.
To ja się jeszcze może wypowiem. Po pierwsze Niewiem czy właśnie akurat ty powinnaś a może powinieneś decydować o kulturze osobistej, samo to ze niecały miesiąc temu to konto miało perma właśnie za zamieszanie administracji i ekipy z błotem. Po drugie Nie otrzymam żadnych dowodów i jak sądzę ich nie otrzymam. Po trzecie Każdy ma prawo mieć zw, dobrze że ostrzega o tym. Po czwarte Takie skargi będą zamykanie i będzie otrzymywany wart 10% za brak dowodów +10-30% za wyzwanie, w zależności od wykroczenia. Dziękuję, miłego dnia.