Dodacie na creative możliwość zwierząt na działkach przynajmniej limit na przykład 10 max zwierząt . PLS wtedy więcej osób będzie grać bo większość szuka takich serverów z creative 1.8 i możliwość zwierząt
Czasami widzę na creative jak goscie mowia "fajnie by bylo miec zwierzaki na crative takiego ktore by sie przemieszczaly tylko i wylacznie na dizlakach" Jest taka mozliwosc?
Chcecie zwierzaki ok, ale potem nie piszcie skarg na forum bo jest ich za dużo i macie straszne lagi sama osobiście odradzam wam takim pomysł, A o to przykładowy mój ss http://zapodaj.net/31872f2f380f6.png.html
Cybuś, no ta ilość zwierząt to przesada. Ale jest inna możliwość. Gram na serwie gdzie jest ograniczenie zwierzaków na hunk np 15 sztuk i powyżej tej liczby zwierzęta znikają w zagrodach, no i nie ma lagów.
No to super Dakota,w takim razie jestem na tak Na innym serwerze na którym grałam był taki oto problem jak widać na moim ss i nie dało się grać.
To by było dobre, ponieważ ludzie oszaleli na punkcie zwierzaków.Bawią się w schroniska, udają zwierzaki, to już mnie wkurza. Dodajcie te zwierzaki i ludzie staną się z powrotem normalnie. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Myślę, że każdy pomysł jest wart przemyślenia. Tylko czasami my sami jesteśmy winni za LAGI. Bo gdy coś nam dodadzą, to bierzemy na maxa, no i wciaż nam mało i chcemy jeszcze.... :sleepy:
Super Jestem na TAK! Ponieważ Jest Bardzo Dobry Pomysł. Na Jednym Serwerze Miałem zwierzaka Tylko że jednego na pieska a więcej zwierząt mógł mieć vip+ i svip Tylko Bym chciał żeby tego nie było. Pozdrawiam Gracz mati1x1