1. Nick w grze: xxx_LGTShit_xxx 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Locyc 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 2015-08-22 19:36 5. Dowody: Zdjecie. Cenzura itd.
O tej godzinie nie było mnie na serwerze, więc proszę mnie w nic nie wrabiać ._.' @up nie było mnie na serwerze, więc niekoniecznie można to nazwać afk @down Około godziny 19:10 wyłączyłem minecrafta, aby sobie pooglądać serial, przed 20 wbiłem na serwer, gdy zobaczyłem, że ktoś napisał skargę i jedna z osób na ts powiedziała mi, żebym ogarnął trochę na survivalu. Rozumiem, jestem często na serwerze przez co może się wydawać, że aż 24h/dobę, ale bez przesady. Jestem człowiekiem i należy mi się czasami przerwa. Nie wiem jaki interes do mnie ma gracz xxx_LGTShit_xxx, gdyż nie chciał ze mną rozmawiać na ten temat w grze, ale mam nadzieję, że jakoś się dogadamy. To tyle z mojej strony.
Drogi Ladavi. 2 minuty po tym zajściu z Locyc wywaliłeś jakiegoś innego typa za ten sam powód który zgłaszam pana Locyc Pozdrawiam [hr] Myśle że to ty napisałeś "wypisujesz bzdury na forum" i gracze to potwierdzą a ja nie mam zamiaru i mam do tego prawo aby nie rozmawiac z osobą która zarzuca mi kłamstwo.