MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ogonki - Czyli moja nowa miłość

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika MsKornel, 23 Sierpień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MsKornel

MsKornel Gość

Witam !

Pewnie myślicie Ogonki ? jak to ogonki ? co to jest ? albo po prostu spytacie wujka google CO TO JEST ?
    O tuż tłumaczę :

Ogonki - Czyli szczurki domowe !

Tak tak szczury czyli coś co dla obywateli naszego kochanego ale zacofanego kraju jest przekleństwem bo myślą że szczury domowe to szczury z kanału ;/.Jak powiedziałem rodzinie że chcę otóż takiego osobnika mieć to oczywiście było :

"NIE!!! TO OHYDNE JEST BLEEEE !! TEN OGON FUJJJ!!" a mój dziadek który walczył z epidemią szczurów w naszym domu (bo mieszkam z dziadkami) jest najbardziej przeciwny temu i jeszcze nasz kochany sąsiad który mówi same złe rzeczy na temat szczurów że na jesień przyjdą samce i nas zjedzo i takie lalalalala sralalala dupa -_-

No ale koniec końców mam szczurka Anie którą jak to piszę mam 4 dni ;D
    I niedługo dokupuję kolejną szczurzycę bo szczurki to zwierzęta stadne :D
    I szczurzycę dlatego bo wiadomo każde spotkanie samca i samcy (U szczurów xD) kończy się ciążą.

w sumie tyle polecam poczytać o tych Kochaniutkich stworzonkach na forum o szczurach

http://szczury.org/index.php

Danke für das Lesen
    Cześć !

ps. pisząc to Ania siedziała mi na głowie :p

Reklama
  2. Barszczanka

Barszczanka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wyobraź sobie, ze dużo ludzi hoduje szczurki. Raczej wiadomo, że jak mówisz, że zacząłeś zajmować się szczurami to jest mowa o tych hodowlanych. A jak wpisałam w google ,,ogonki" to wyskoczyła mi tylko jakaś miejscowość na mazurach -_-. Wniosek - słowo wymyślone. No ale nie czepiam się. Ja za to mam 3 myszki hodowlane. Mam tylko nadzieję, że szczurka kupiłeś w dobrej hodowli, bo te w sklepach są rozmnażane... eheem... ,,międzyrodzinnie" i jest większe prawdopodobieństwo że zachorują na raka. Moje poprzednie myszki tak pozdychały. No nic. Życzę udanej opieki nad nowymi pociechami :)

3. MsKornel

MsKornel Gość

Na prawdę ? nie wiedziałem ... -_-

a jakbyś czytała stronę szczury.org to byś wiedziała :)

4. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Szczur, mysz.... Ja tam wolę kota

5. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
  6. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Mam hodowle szczurów... mianowicie 3 szczurzyce... mają jakże piękne i pasujące im imiona
    Kolejno wg wieku
    - Sepsa - najbardziej żywa ze wszystkich... wszędzie jej pełno :)
    - Dżuma - powolna i znudzona ale gdy się je woła to jest pierwsza do jedzenia :-D
    - malaria (Malwina jak to mówi moja dziewczyna) - biała, wredna i gryząca jędza, którą i tak kocham <3

Szczury są baaardzo inteligentne nawet bardziej niż pies czy kot...

Pozdrawiam wszystkich, którzy mają Szczury i tych, którzy hodują inne zwierzęta
    Kewin "shoga"

7. Barszczanka

Barszczanka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Szczurów nie posiadam to też strony nie czytam. Moje myszątka, chociaż są nieco bardziej strachliwymi zwierzątkami, z zupełnością mi wystarczą. Wszystkie zwierzęta to dobrzy przyjaciele. Więc nie ma poco się kłócić. O hodowli ostrzegałam tylko i powinieneś to docenić, gdyż dużo ludzi z powodu taniej ceny i mniejszego kłopotu kupują zwierzęta w kakadu. Pozdrów ode mnie swoją Anię i inne szczurki.
    Nelcia, Bianka i Sobótka także pozdrawiają.

Reklama
  8. MsKornel

MsKornel Gość

Nowy szczurek będzie dziś a Anie znów mam na ramieniu więc Pozdrawiam Anię.

Chyba ciebie też pozdrawia bo pokiwała główką xd

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę