MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja na Pomocnika KupMiZelka

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika KupMiZelka, 25 Sierpień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KupMiZelka

KupMiZelka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam.W grze nazywam się KupMiZelka.Serwerowi mogę poświęcić kilka godzin.Mam 13 lat.Najwięcej spędzam czasu na Survivalu.W minecraft gram od 9 roku życia.Na mc.craftapple.pl gram od 3 tygodni.Na mc.crartapple.pl nigdy nie miałam bana.Na innym serwerze nie pełniłam funkcji typu pomocnika.Znam jedną komendę pomocnika /kick nick.Bardzo chcę zostać pomocnikiem, ponieważ kiedy weszłam na tę stronę to od razu pomyślałam czy bym mogła zostać pomocnikiem.Jestem miła,dowcipna i pomocna.Nie odzywam się wulgarnie ani nie przezywam.Jestem kreatywna i staram się o dobro serwera wraz z innymi.Wysłuchuje graczy którzy mają problem w jakiejkolwiek rzeczy.Znam błędy i bugi na tym serwerze.Gdy postawi się łódkę na wodzie ona znika a po chwili pojawia się...Również jest tak z blokami...Gdy zbijesz blok,ten od razu się odnawia i trzeba kilka razy zbić blok aby się zniszczył.Członkowie ekipy to :Yumisiek,LikeThatBoss,_Zielony_,luckylucky10.Pomocnik ma obowiązki aby pomagać Moderatorom ogarniać czat,zgłaszać problemy usterki itp,pomagać graczom w ich problemach,uczestniczyć w życiu serwera,być dyspozycyjnym.Dziękuję za przeczytanie mojej rekrutacji :).Czekam na dobre sugestie :) Pozdrawiam.

Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na nie, brak wzoru

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę