Dokładny nick w grze:xTrolshik Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4 godziny dziennie min. Ile masz lat: 13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 lata około Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /tp /socialspy /kick /jail /fly Dlaczego Ty: Uwielbiam wasz serwer i chce pomóc ulepszać go Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem pasjonatem piłki nożnej, lubię też gry komputerowe, co do serwerów minecraft jestem nie chwaląc się dość uprzejmy wobec graczy. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie, narazie serwer działa poprawnie, ale mogło moim oczom coś uciec, i chcę (jeśli uciekło) to naprawić Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, ThreeEyedMaster, xXSoniaXx, Wioletta, Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Jak sama nazwa wskazuje pomagać między innymi administracji, w wyłapywaniu cheaterów, i zgłaszani bugów. Jak i Graczom, w rozwiązywaniu wszelkich sporów i problemów, uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.Być dyspozycyjnym, pomagać w ogarnianiu chatu. Pozdrawiam !
Nie -nie znasz komend pomocnika -administracja to nie ekipa Podanie niezgodne ze wzorem. Do zamknięcia.
Przepraszam że ponownie zawracam głowę, ale mógłbym powtórzyć próbę rekrutacji już z poprawnymi odpowiedziami? Z góry dzięki za odpowiedź