Dokładny nick w grze: TheEma Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: ile się tylko da Ile masz lat: 10 ale ogrniam duzo rzeczy adma to nie moj pierwszy raz Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: creative Jak długo grasz w Minecraft: od 4 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: cale 2 miechy . Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: przenigdy i nigdy . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): mi zalezy od serwera np znam /kick /ban /banip /mute /hd create znam world edit Dlaczego Ty: Opisz siebie w kilku długich zdaniach: mam bogate cv 3 razy byłam modem 5 razy adinem 1 raz ochroniarzem 2 razy head admin 1 raz admin. Zaufafajcie mi a dostaniecie prawdziwego pomocnika Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: nie Wymień kilku członków ekipy: marcinek7 , Ladavi _Zielony_ Jakie pomocmik pełni obowiązki : zajmuje sie serverem , pomaga graczom kickuje mutuje i banuje w sprawach potrzebnych Prosze o kontakt ze mną skype : emi123753
Uuuu aż 5 razy byłaś *adinem*. Jakaś nowa ranga? Wczytaj się w regulamin naszego serwera, pograj dłużej, znajdź jakieś błędy i bugi. Zaufaj mi, na chwilę obecną tak będzie dla Ciebie najlepiej Grasz 2 miechy, no to długo szukałaś forum bo dziś rejestracja. Na NIE
Niestety, ale jestem na NIE 1.Podanie nie zgodne ze wzorem (to już odrzuca twoje podanie) 2.Komendy pomocnika zostały najprawdopodobniej ściągnięte z internetu. 3.Nie czytałaś zakładki Podstawowe informacje, komendy. 4.Wiek też nie odpowiedni na pełnienie tej funkcji. 5.Brakuje punktu Dlaczego ty? Został ukryty w punkcie Opisz siebie w kilku długich zdaniach , w którym i tak było mało napisane. 6.Błędne informacje dotyczące obowiązków Pomocnika ZDECYDOWANE NIE