Dokładny nick w grze: Mój nick to Airport123. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić w tygodniu około 3-4 godziny, a w weekendy około 4-5 godzin. Ile masz lat: Mam 10 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serwerze creative, ale czasami gram na survival i seablock. Jak długo grasz w Minecraft: W Minecrafta gram 3-4 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na CraftApple gram około 3 lata. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie, nigdy nie miałem tu bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem KidModem, ale po tygodniu byłem Adminem. Czy znasz komendy pomocnika: Tak, pomocnik ma komendę /kick (nick) (powód) Dlaczego ty: Jestem na tyle mądry, żeby móc przyjąć tą rangę i pomóc innym. Znam dobrze regulamin serwera i go przestrzegam. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Mateusz, mam 10 lat i mieszkam na Dolnym Śląsku. Chodzę do 4 klasy szkoły podstawowej i dobrze się uczę. Bardzo lubię obce języki. Interesuję się sportem, a dokładnie piłką nożną. Moją ulubioną grą jest Minecraft. Moim ulubionym kolorem jest zielony. Jestem miłą osobą i lubianą w gronie rówieśników. Czasami dostałem jakieś uwagi w szkole, ale jak to mówią nie da się zdać bez uwagi. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Gram długo na tym serwerze, więc z kilkoma się spotkałem: - Brak cuboidu na nowych drzwiach 1.8. - Przechodzenie koniem przez ścianę. [align=center]itp. [align=left]Wymień kilku członków ekipy: [align=center]Moderatorzy [align=left]pat277 ThreeEyedMaster reconnect Phantom_Screw [align=center]Pomocnicy [align=left]Nazilord24 kajtym DejVoo Marcinek7 Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik powinien: - Pomagać ekipie w ogarnięciu czatu. - Zgłaszać różne problemy i bugi do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w problemach np. jak założyć działkę itp. - Być dyspozycyjnym dla administracji. Pozdrawiam Airport123 B)
Jestem naNIE. Powody: Ekipa wytrzasnięta z kosmosu. Podanie momentami niechlujne. Grasz 3 lata a, ja Cię pierwszy raz widzę. Zły prefix. PS. Czy to podanie to plagiat?
Niestety jestem na NIE [/b] Podanie nie zgodne ze wzorem. Ja gram tu rok i nigdy cie tu nie widziałem. Wiek też nie odpowiedni, moim zdaniem powinieneś poczekać jeszcze około 3-4 lata. Nazwa podania nie zgodna ze wzorem, podobnie jak reszta podania.