Dokładny nick w grze: Kox_Konrad_xD Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 10 godzin w wakacje albo wiecej jak jest weekend do 3 godziny albo 5 Ile masz lat: 12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival jestem nawet o 4:00 Jak długo grasz w Minecraft: jakieś 3-4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: ok.2 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Survival ban hammer has spoken na 7 dni Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick /ekick /mute (nie jestem pewien) Dlaczego Ty: No bo gram tutaj długo jeste ogarniety i kocham craftapple, nie znam lepszego serwa Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam zielone oczy ciemne włosy długie dość jeste mężczyzną. Lubie jeździć na rowerze grać na craftapple i w minecrafta. W wakacje nie ma co robić to gram na craftapple albo w minecrafta inny serw. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam Wymień kilku członków ekipy: Wioletta LikeThatBoss shoga xXSoniaXx XInfiniterX Jakie obowiązki ma Pomocnik: Powinien pomagać graczą kickać za omijanie cenzury itp i powinien ogarniać chat
1. Podanie niezgodne ze wzorem - brak prefiksu, 2. Nie czytałeś wątku z podstawowymi informacjami o tej randze, 3. Złe komendy, 4. Nie czytałeś regulaminu - Ekipa to moderatorzy i pomocnicy.
ZDECYDOWANE NIE UZASADNIENIE: 1.Co to ma znaczyć Czeba próbować , moim zdaniem to jest brak poszanowania do ekipy i administracji. Pokazanie, że próbujesz tylko po to, żeby zabić nudę, 2.Podanie nie zgodne ze wzorem (punkt wyżej) 3.Pierwszy raz widzę cie na serwerze. 4.Komendy pomocnika zostały źle wymienione. 5.Nie sformatowałeś tekstu 6.Mało napisałeś w punkcie Dlaczego ty? I Napisz kilka zdań o sobie. 7.Grasz tu rok i, żadnych bugów nie zauważyłeś, uważam, że po prostu nie chciało ci się pisać tych bugów. 8.Brak wiedzy na temat obowiązków pomocnika. 9.Podanie napisane niechlujnie. ZDECYDOWANE NIE! SPRÓBUJ PONOWNIE ZA ROK. POZDRAWIAM![/color]